23948sdkhjf

Prisvinder skaber ikke signaturarkitektur

H+Arkitekter er kåret som årets gazellevirksomhed og holder fast i arkitektur, der berører helt almindelige mennesker
H+Arkitekter er kåret som Gazelle-virksomhed i 2016. Det er Dagbladet Børsen, som hvert år uddeler de prestigefyldte gazeller til de hurtigst voksende virksomheder herhjemme.

Adm. direktør i arkitektvirksomheden, Ib Hou, er stolt af anerkendelsen:

- Vi har kunnet se på de seneste års regnskaber, at omsætningen i firmaet er steget markant. Også på medarbejdersiden er vi vokset meget fra 20 medarbejdere for tre år siden til det dobbelte i år. Fremtiden tegner godt, og det er vi stolte af. At få en gazelle oveni er en glædelig anerkendelse af det arbejde, hele tegnestuen lægger for dagen, siger han.

H+Arkitekter er grundlagt i 1986 og er i dag en mellemstor tegnestue med cirka 40 medarbejdere.

Tegnestuen beskæftiger sig med tre hovedområder: Arkitektur, som udgør størsteparten af opgaverne, byggeledelse og bygningssyn.

- Vi skaber ikke signaturarkitektur, men arkitektur og rum, der berører helt almindelige mennesker, og som er med til at løfte hverdagen. Vi har en bred indsigt i byggeriet og en pragmatisk tilgang til vores arbejde, hvor vi lægger stor vægt på at involvere bygherrer, brugere og samarbejdspartnere i processen, og det kan vi nu se har en mærkbar positiv effekt - både på vores arkitektur og på bundlinjen", siger Ib Hou.

Flere markante byggerier

H+Arkitekter har på det seneste blandt andet tegnet den nye bygning til Vestegnen HF & VUC, fællessauna til vinterbadeklubben Det Kolde Gys på Helgoland, den nye tilbygning til Øster Farimagsgades Skole i København og netop afsluttet en omfattende totalrenovering af Retten i Aarhus.

De sidste tre-fire år har tegnestuen haft 10-15 byggeledere i gang på det nye forskertårn til Panum Instituttet og på Herlev Hospital.

H+Arkitekter er grundlagt i 1986 af Ib Hou. I 2013 flyttede tegnestuen til Sankt Kjelds Plads på Østerbro i København, blandt andet for at blive en del af det nye klimakvarter og skiftede i samme omgang navn til H+Arkitekter.

Ejerkredsen består af Ib Hou, Jesper Wegener, Rasmus Klausen og Ann-Helene Kappel Nilsson.

kargaard
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097