23948sdkhjf

Udlejer opruster med første køb af tysk lift

Tyske Teupen er kommet i stald hos Jøma Lift Teknik, og de første har slået til
A.L. Del-Pin, der driver udlejningsvirksomhed på Fyn og i Sydjylland har købt den første Teupen-lift, efter den tyske producent for nyligt lavede en dansk samarbejdsaftale med forhandleren Jøma Lift Teknik A/S.

Knapt var samarbejdsaftalen mellem liftforhandleren Jøma Lift Teknik A/S og den tyske producent Teupen blevet underskrevet, før den udmøntede sig i flere salgsordrer.

Den første virksomhed til at købe en Teupen-lift var udlejningsvirksomheden A.L. Del-Pin, der med ni udlejningsafdelinger er en af de store aktører på det sydjyske og fynske udlejningsmarked. Christen Kjær, der er økonomichef hos A.L. Del-Pin, fortæller om samarbejdet:

- Vi har haft en tæt dialog med Jøma i mange år og har købt 50-60 lifte af forskellige typer hos virksomheden. Vi har altid været tilfredse med serviceniveauet og produkternes kvalitet, så derfor var det oplagt at fortsætte ad samme spor, da vi skulle finde en ny kompakt bæltelift.

Kommer frem overalt

For A.L. Del-Pins kunder giver Teupens lift muligheder ved de opgaver, hvor pladsen er meget trang. Liften i sig selv er forholdsvis lille, og derfor kan den manøvrere gennem passager, hvor andre lifttyper må give op. Af den grund er det særligt boligforeninger, vinduespudsere, malere og murere, der har lagt billet ind på liften.

Men ifølge Christen Kjær er knækarmsegenskaben også vigtig for de mange tagfirmaer, der eksempelvis skal arbejde på taget mellem to tætte bygninger.

I disse tilfælde har det tidligere været svært at finde en egnet lift, der kan komme tæt nok på, og som har det rette udlæg både før og efter knækket.

I Kolding er Jøma Lift Tekniks direktør, Jørgen Martinsen, også godt tilfreds med det tætte samarbejde som der er skabt til udlejningsfirmaet.

Det er planen, at der fra uge 12 i 2017 vil være mulighed for at se demonstration af en ny lift, når Teupen Leo 23T kommer til Kolding. Liften er en teleskoplift med en arbejdshøjde på 23 meter samt et udlæg op til 15,6 meter. I produktkataloget har Teupen kompakte knækarms- og teleskoplifte med rækkevidder fra 12 til hele 50 meter.

Sigh
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Send til en kollega

0.141