23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Kant, Malernes Fagforening og Unicon
Kant

Sebastian Soelberg, arkitekt maa og partner i Kant arkitekter, fylder 40 år i dag. Sebastian udfolder i sit arbejde et talent, en flid og en dedikation, der ofte efterlader samarbejdspartnere i ordløs for- og beundring i mødet med en exceptionelt hårdtarbejdende, fokuseret og altid vellidt arkitektrådgiver, der både behersker byggeteknik, bygbarhed og det højere formgivningsmæssige skoleridt.

Sebastian Soelberg er uddannet fra Arkitektskolen i København i 2006. Han har slået sine folder som konkurrencearkitekt og projekterende hos bl.a. Dissing og Weitling, inden han i 2012 kom til KANT arkitekter, hvor han altså i 2015 blev udnævnt til partner.

Her styrer han - ud over en bred vifte af design- og digitaliseringsværktøjer - på daglig basis den seks mand store skitseringafdeling.

Til hans største konkurrencesejre hører Vestpassagen, projekt for omdannelse af det tidligere hovedbibliotek i Århus, ny boligbebyggelse og nyt byrum - Vestpassagen - der forbinder Mølleparken med Vesterbro Torv samt Bryggerhuset, 81 nye ungdomsboliger på Nørrebro i København.

Malernes Fagforening

Jimi Pedersen, 43 år, er valgt som ny formand for Malernes Fagforening i København. Han vandt med stemmetallene 412 over Caspar Olesen, som fik 79.

Jimi Pedersen har været faglig sekretær siden 2011 og arbejdet med blandt andet bekæmpelse af social dumping og organisering og siden haft ansvaret for eleverne og deres uddannelse.

Formandsskiftet blev nødvendigt, da den hidtidige formand, Susanne Rasmussen, er flyttet ind til forbundshuset for at varetage økonomi og budget.

Jimi Pedersen blev udlært i Malerfirmaet Petersen og Andersen i 1993.

Han har derefter arbejdet i en række storkøbenhavnske firmaer.

Her har han været både klubformand og arbejdsmiljørepræsentant.

Unicon

Thomas Hemmingsen, 43, er pr. 1. december 2016 ansat som ny Key Account Manager i Unicon i København.

Han skal varetage salg af fabriksbeton og tillægsydelser, udarbejdelse af salgsplaner samt etablering af varige relationer til kunder i området og sikring af maksimal kundetilfredshed.

Thomas Hemmingsen kommer senest fra en stilling som projektleder hos Ramirent.

Han er uddannet tømrer i 1998 og byggetekniker i 2001 og har mere end 15 års erfaring med salg og projektsalg fra virksomheder i byggebranchen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126