23948sdkhjf

To teams vinder milliardaftale hos Københavns Kommune

Entreprenørvirksomhederne Enemærke & Petersen og Jakon er i spidsen for to teams, der vinder partnerskabsaftale med Københavns Kommune til 2,9 mia. kroner
Københavns Kommune har valgt de to teams, der skal bygge for flere milliarder i kommunen over de næste fire år.

Det ene udbud er børne- og ungeområdet. Det handler om udvidelse, ombygning og renovering af eksisterende skoler, fritidshjem og daginstitutioner samt nybygning af daginstitutioner. Denne opgave vandt Enemærke og Petersen med underleverandørerne arkitektfirmaet Nøhr & Sigsgaard, Kant Arkitekter, rådgivende ingeniører Dominia, teknik- og design rådgivningsvirksomhed Norconsult og GHB Landskabsarkitekter. Samlet estimeres opgaven at have en værdi på op mod 2,3 mia. kroner over fire år.

Det andet udbud vedrører kommunens øvrige forvaltninger og omfatter nybygning, udvidelse, ombygning og renovering af idrætsanlæg, kulturinstitutioner og botilbud. Denne opgave vinder byggeteamet ledet af entreprenør Jakon A/S med underleverandørerne rådgivende ingeniører EKJ, Rørbæk og Møller arkitekter ApS, arkitektfirmaet Leth & Gori og Schul Landskabsarkitekter ApS. Opgaven estimeres at have en værdi på op mod 0,6 mia. kroner over fire år.

"Vi har modtaget 10 rigtig gode tilbud og har nu fundet de to vinderteams. Det bliver en helt ny måde at samarbejde på omkring det offentlige byggeri. Vi har store forventninger til, at vi med det nye samarbejde kan gøre Københavns byggerier billigere, bedre og mere rettidige, og vi glæder os rigtig meget til at komme i gang sammen med vores nye strategiske partnere", siger byggechef i Byggeri København, Rasmus Brandt Lassen i en pressemeddelelse.

Samarbejdsaftalerne underskrives af byggechef Rasmus Brandt Lassen og de to byggeteams hos Byggeri København den 29. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125