23948sdkhjf

JFP skal bygge kontorhus i Herning

En 800 kvm stor bygning skal udvide HK MidtVests samlede bebyggelse til 1.800 kvm
Når HK MidtVest i næste måned stikker spaden i jorden til et nyt domicil på Vestergade 43 i Herning, bliver det med JFP Murer & Tømrer som hovedentreprenør.

Søren Andersen Arkitekter i Holstebro har tegnet den 800 kvadratmeter store bygning, og JFP Murer & Tømrer får også til opgave at renovere den eksisterende bebyggelse.

Der bliver plads til omkring 50 medarbejdere i det nye hovedkontor, som efter planen skal stå klar til indflytning omkring nytår 2017.

Store forventninger

Opgaven for HK MidtVest er den første større sag, som JFP Murer & Tømrer har vundet efter ansættelsen af Mikkel N. Steffensen som ny direktør i juni.

Selskabet tager sig af JFP-koncernens mellemstore sager og har tidligere meldt ud, at ambitionen er at øge omsætningen fra cirka 50 millioner kroner i 2016 til 75 millioner kroner i 2017.

- Vi har store forventninger til JFP Murer & Tømrer, fordi vi oplever stor efterspørgsel fra kunder med opgaver, der kræver et selskab med en vis volumen til at tage hånd om de mellemstore opgaver, men som samtidig bruger egne håndværkere til opgaverne, sagde administrerende direktør Jesper Friis Poulsen, da han offentliggjorde datterselskabets vækstplaner i sidste måned.
Læs mere om: JFP
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125