23948sdkhjf

Schneider Electric får ny topchef

Helene Egebøl sætter sig fra nytår i spidsen for energispecialisten
45-årige Helene Egebøl skal med fokus på øget digitalisering fortsætte Scheider Electrics vækst, når hun fra nytår bliver ny adm. direktør for Schneider Electric i Danmark.

Hun kommmer hos energispecialisten, som herhjemme mest er kendt for at stå bag leverandøren af el-materiel Lauritz Knudsen, til at stå i spidsen for 1.000 ansatte, et internationalt udviklingscenter og en fabrik i Ringsted i med global produktion.

- Schneider Electric er en spændende virksomhed, der forener innovative teknologier med avanceret software, som skaber resultater direkte på vores kunders bundlinje i form af effektivitet og energibesparelser. Det motiverer mig meget, at vi hele tiden arbejder på at udvikle og levere de digitale løsninger, som i højere grad bliver efterspurgt i el-branchen, inden for bygningsautomation og i industrien. Jeg glæder meget mig til at fortsætte denne digitale rejse i tæt samarbejde med både medarbejdere, interesseorganisationer og forretningspartnere, siger Helene Egebøl i en pressemeddelelse.

Hun kommer fra en intern stilling i Schneider Electric som direktør for forretningsudvikling på nordisk plan.

Tidligere har hun været adm. direktør i Fujitsu for Danmark og Norge og har arbejdet i ledende stillinger i ISS og IBM.

Helene Egebøl erstatter Thomas Träger som direktør for Schneider Electric Danmark. Efter fire år i spidsen for den danske organisation fortsætter han fra 1. januar karrieren som adm. direktør for Schneider Electric Sverige.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.236