23948sdkhjf

Lindpro vinder opgave i fire kommuner

I mere end 10 år har teknikentreprenøren stået for service på brandalarmeringsanlæg i Esbjerg. Nu udvides opgaverne
Teknik- og servicevirksomheden Lindpro skal de kommende fire år stå for installation, service og vedligehold af brandalarmeringsanlæggene i Esbjerg, Kolding, Middelfart og Odense kommuner

Den MT Højgaard-ejede teknikentreprenør vandt alle fire delaftaler, der løber fra den 1. januar 2017 og fire år frem.

- Vi har i mere end 10 år serviceret ABA-anlæggene (automatisk brandalarmanlæg, red.) i Esbjerg Kommune og er glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde samtidig med, at vi ser frem til at udvide kommunesamarbejdet med Kolding, Middelfart og Odense kommuner. I forvejen har vi lignende aftaler med blandt andet Albertslund, Hjørring og Ringkøbing-Skjern kommuner, udtaler Torben Ernstrøm, der er kompetencerådgiver med speciale i brandsikring hos Lindpro, i en pressemeddelelse.

Besparelse på flere fronter

Tildelingskriteriet i udbuddene var laveste pris. Men ud over, at kommunerne dermed er garanteret den laveste pris, når de benytter rammeaftalerne med Lindpro, opnår de yderligere tids- og økonomiske besparelser i kraft af rammeaftalerne, blandt andet fordi de kun skal ringe til én leverandør ved nedbrud eller behov for service.

Blandt kommunernes knap 300 ABA-anlæg befinder sig nemlig også en del lukkede anlæg, som udelukkende kan serviceres af den leverandør, der har leveret anlæggene. Men her entrerer Lindpro med de pågældende leverandører, så kommunerne ikke selv skal huske på, hvilke anlægstyper der serviceres af hvem.

For Esbjerg og Middelfart Kommuner omfatter rammeaftalerne tillige bygge- og anlægsprojekter, hvor Lindpro skal projektere og dimensionere de rette ABA-anlæg til kommunernes nybyggerier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11