23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Dana Lim og Krifa
Dana Lim

Morten Kjær, 38 år, er ansat som salgskonsulent hos lim-, fugemasse- og spartelmasseproducenten Dana Lim.

Morten Kjær er oprindeligt uddannet tømrer, men skiftede tidligt til en karriere inden for teknisk salg til byggesektoren.

Han kommer senest fra en stilling som salgskonsulent hos befæstigelseskomponentvirksomheden fischer Danmark, hvor han har været ansat gennem otte år. Tidligere har Morten Kjær blandt andet arbejdet som salgskonsulent hos værkstøjs- og beslaggrossisten Carl F., der i dag er en del af Sanistål-koncernen.

Krifa

Søren Grinderslev, cand.jur. og advokat (H), Randers, fylder 60 år tirsdag 15. november.

Han har været på Krifas advokatkontor siden 1997. Ud over at gå i retten for medlemmerne er han Krifas rådgiver i større kontraktforhandlinger. Selvom han gerne tager en sag i retten, prøver han ofte at vinde en sag gennem et forlig, fordi det kan være en bedre løsning end en lang og opslidende retssag.

Det vigtige for ham er at hjælpe medlemmerne videre i deres arbejdsliv. Desuden er han censor ved Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og Københavns Universitet. Som motto har han: Det handler ikke om at lægge år til livet men lægge liv til årene. Tidligere har han bl.a. arbejdet som advokat i Salling Bank og hos advokatfirmaet Hans Chr. Sibbesen og som økonomichef på Fjerritslev Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109