23948sdkhjf

Stor chefudskiftning hos teknikentreprenørerne

Fire af seks topchefer hos landets største teknikentreprenører har forladt jobbet i løbet af 2016.

I midten af oktober meddelte Lindpro, at topchef Peter Kaas Hammer forlader virksomheden, som han har stået i spidsen for siden august 2013. Dermed har fire af segmentets seks teknikentreprenører sagt farvel til topchefen i løbet af kalenderåret 2016.

Peter Kaas Hammer bliver ny mand i spidsen for Kemp & Lauritzen, som i sommer sagde farvel til Allan Jørgensen, der tog et topjob i Dovista, som producerer vinduer og facadedøre.

To er tilbage

Et halvt år forinden forlod Peter Rafn posten som øverste chef i Caverion, da divisionerne i Danmark og Norge blev lagt sammen med norske Knut Gaaserud som chef. Peter Rafn er i dag chef i it-virksomheden Conscia.

Det fjerde skifte kom i september, hvor Asger Brøndum valgte at træde tilbage som direktør for Brøndum, som han har siddet i spidsen for siden 2004. Han blev afløst af daværende bestyrelsesmedlem Jes G. Jensen på posten.

Det efterlader to topchefer uberørt, idet både Bjørn H. Krarup (tiltrådt 1. januar 2001 i Wicotec Kirkebjerg) og Bent Andersen (tiltrådt 16. januar 2007 i Bravida Danmark) fortsat står i spidsen for deres respektive virksomheder.

Det fremgår af en analyse fra Byggeriets Top, som udgives i et samarbejde mellem Building Supply og Licitationen - Byggeriets Dagblad. 

Læs Byggeriets Top her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125