23948sdkhjf

Entreprenør lægger Dubai bag sig

LM Byg har netop haft 60 funktionærer og timelønnede på studierejse til Dubai
Et styrket sammenhold og fællesskab var hovedformålet med en studierejse til Dubai som entreprenørvirksomheden LM Byg A/S netop har gennemført for 60 af sine funktionærer og timelønnede.

Men det var lige så meget en påskønnelse og anerkendelse til Greve-entreprenørens medarbejdere for deres arbejdsindsats i et rekordår i 2015, der bød på et bruttoresultat på 78,4 mio. kroner, et driftsresultat på 29,2 mio. kroner og en bundlinje på 22,3 mio. kroner før skat.

Det lagde LM Bygs eneejer, Carsten Mindegaard, ikke skjul på over for Licitationen - Byggeriets Dagblad i april kort efter, at invitationerne til Dubai var havnet i medarbejdernes postkasser.

Og anerkendelsen har den overståede rejse ikke ændret på.

- Medarbejdernes succes er virksomhedens succes, og turen til Dubai skal ses som en anerkendelse af medarbejdernes store engagement og evner til sammen at indfri vores målsætninger og budgetter, siger Carsten Mindegaard.

Ny topchef i august

Han overlod den 1. august i år tøjlerne som adm. direktør til Hans Anker Nielsen for i stedet at hellige sig mere strategiske tiltag i entreprenørvirksomheden.

Derfor var Dubai-turen også en kærkommen anledning for Hans Anker Nielsen til at komme tættere på medarbejderne.

Han mener, at medarbejdernes sammenhold og teamwork sammen med virksomhedens skarpe specialisering inden for hovedentrepriser og råhusbyggeri er med til at stille entreprenørvirksomheden stærkt over for konkurrenterne

- Medarbejdernes fællesskab og følelse af sammen at skabe resultater genererer stor motivation og et betydeligt engagement på alle niveauer, og medarbejdernes unikke sammenhold udgør et overordentlig aktiv for virksomheden, siger Hans Anker Nielsen.

Ikke første rejse

Det er ikke første gang, at LM Byg gør brug af udlandsrejser som motivation og skabelse af sammenhold i virksomheden.

Da Carsten Mindegaard overtog LM Byg fra sin far i 2008 arrangerede virksomheden en tur til Portugal for at ryste de ansatte sammen.

- Jeg må bare erkende, at mit vigtigste aktiv er medarbejderne. Det er ikke mine maskiner. Vi har et meget familiært forhold i virksomheden, men vi er også et hold, som arbejder sammen. Vi har ligesom skabt et landshold af medarbejdere, hvor alle skal arbejde sammen. Både angribere og forsvarere, sagde Carsten Mindegaard til Licitationen - Byggeriets Dagblad i april.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126