23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Gefion Group, Sweco Danmark, Buhl & Bønsøe og Krifa
Gefion Group

Anders Refvik Tindbæk er ansat som projektudvikler hos ejendomsudviklingsselskabet Gefion Group med ansvar for at bære projekterne igennem fra start til færdigudviklet projekt.

26-årige Anders Refvik Tindbæk er uddannet cand.merc. fra Copenhagen Business School (CBS) i 2015. Som en del af studiet læste han business administration et halvt år i San Diego og et halvt år i Singapore. Han er desuden uddannet ejendomsmægler.

Anders Refvik Tindbæk arbejdede i Nykredit 2012-2013, indtil han skulle skrive speciale. Efter studiet kom han i 2015 til Lintrup & Norgart som erhvervsmægler.

Sweco Danmark

Sinne Hjælmsø Hansen er pr. 1. november 2016 ansat som konsulent i Nature Management hos Sweco Danmark.

Hun er 30 år, uddannet civilingeniør i miljøteknologi og skal arbejde med industrimiljø, risikoforhold og luftkvalitet, herunder OML- og depositionsberegninger, samt miljøansøgninger.

Sinne Hjælmsø Hansen kommer fra en stilling som projektleder hos rederiet Torm A/S, hvor hun arbejdede med compliance projekter med det overordnede formål at sikre, at skibene levede op til branchens miljøkrav.

Buhl & Bønsøe

Målervirksomheden Buhl & Bønsøe A/S har pr. 1. september 2016 ansat René Lafontaine som intern salgskonsulent. Hans væsentligste opgaver bliver at rådgive kundekredsen i Danmark, samt være opsøgende i relation til nye kunder og nye produkter.

René Lafontaine har tidligere været ansat hos GPA, Lemvigh-Müller og A&O Johansen.

Krifa

Kundecenterchef Per Toft Kristensen fylder 40 år i morgen den 9. november.

Han har eksamen fra lærerseminariet og har taget diplomuddannelse i ledelse. Han har været efterskolelærer og skoleleder, men blev 1. januar 2016 kundecenterchef for Krifa Fyn. I sin fritid er han udøvende musiker, sanger og sangskriver.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.141