23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Dorte Mandrup Arkitekter, Brødrene Kier og Sweco Danmark
Dorte Mandrup Arkitekter

Dorte Mandrup, professor og arkitekt MAA, har modtaget Danmarks Nationalbanks Jubilæumsfonds hæderslegat på 400.000 kroner.

Fonden blev oprettet i 1968 ved Nationalbankens 150-års jubilæum og har som formål at give økonomisk støtte til dansk kunst og kultur.

Dorte Mandrup er arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus i 1991 og etablerede i 1999 tegnestuen Dorte Mandrup Arkitekter, der i dag har 40 ansatte. Prisen gives for hendes enkle og enestående arkitektur af en dansk, akademisk tradition, hvor arkitektur som prefession er et bevidst engagement. Hun har vundet flere priser, senest den internationale arkitekturpris WAN Metal in Architecture Award 2016 for Salling Tårnet ved Aarhus Havn. Dorte Mandrups arbejder er udstillet i Nationalbankens forhal indtil 28. november.

Brødrene Kier

Brian Hull, 37 år, er ansat som sælger hos Brødrene Kier A/S i grossistens nye hovedlager for VA-produkter i Horsens. Han skal sælge kloakprodukter primært til de jyske entreprenører. Brian Hull kommer fra en stilling som sælger hos NCC og er uddannet i engroshandel hos Sanistål.

Simon Mathiasen er ansat som intern salgskonsulent hos Brødrene Kier A/S i grossistens nye hovedlager for VA-produkter i Horsens. Hans arbejdsområde er salg af kloakprodukter. Simon Mathiasen er 25 år og har arbejdet som intern sælger hos Brødrene Dahl i Aarhus og er uddannet hos samme grossist i Aalborg.

Torben Dohn, 49 år, er ansat som intern sælger hos Brødrene Kier A/S i grossistens nye hovedlager for VA-produkter i Horsens. Ud over salg af kloakprodukter har han også en teknisk backup-funktion for afdelingen. Torben Dohn kommer fra en stilling som intern sælger hos Wavin i Hammel og er oprindelig uddannet automekaniker.

Sweco Danmark

Anders Riiber Høj er pr. 1. november 2016 ansat som seniorprojektleder i Contamination Management hos Sweco Danmark. Anders er 49 år, uddannet cand.scient. i geologi og skal arbejde med jordhåndtering og forureningsundersøgelser, herunder udbud, porteføljestyring, kvalitetssikring og udvikling.

Anders kommer fra en stilling som miljø- og myndighedskoordinator hos Metroselskabet I/S, hvor han blandt andet fungerede som VVM-projektleder for Sydhavnsmetroen og koordinator for de miljø- og geotekniske forundersøgelser for Letbanen på Ring 3. Herudover har Anders erfaring fra tidligere ansættelser som projektchef hos Oliebranchens Miljøpulje og som miljørådgiver hos Cowi.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156