23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Rambøll, Orbicon, Enemærke & Petersen, Skou Gruppen og Byggefirmaet Mogens Lund A/S
Rambøll

Christian Nyerup Nielsen er netop udnævnt til direktør for klimatilpasning i Rambøll Vand. Han indtræder dermed i direktionen for den danske vanddivision.

Christian Nyerup Nielsen har været hos Rambøll siden 1998 og kommer senest fra en stilling som afdelingsleder. I sin nye rolle skal han drive Rambølls fortsatte vækst og udvikling inden for klimatilpasning, i Danmark og internationalt.

I øjeblikket arbejder Rambøll med klimatilpasningsprojekter i byer som New York og San Francisco, og herhjemme er der netop taget hul på et visionært projekt i området ved Hans Tavsens Park på Nørrebro i København.

Orbicon

Den rådgivende ingeniørvirksomhed Orbicon A/S har på en ekstraordinær generalforsamling besluttet at supplere bestyrelsen med Flemming Henze Tomdrup. Flemming Tomdrup har en betydelig karriere som koncernchef i Solar A/S, Lexel A/S og Lauritz Knudsen A/S m.fl. og de senere år med bestyrelsesarbejde i bl.a. Terma A/S, Alexander Foss International A/S, Trige holding Micro Matic A/S og Knud Højgaards Fond m.fl.

Flemming Tomdrup skal bidrage til virksomhedens fortsatte internationaliserings- og vækststrategi.

Enemærke & Petersen

Jesper Finderup er ansat som produktionsdirektør for entreprenørvirksomheden Enemærke & Petersens afdeling i Aarhus. Han har siden 2013 været ansat i virksomheden som divisionschef. Jesper Finderup bliver ansvarlig for at videreføre Enemærke & Petersens aktiviteter i Øst- og Midtjylland, når det gælder store og mindre entrepriser samt i serviceforretningen.

Skou Gruppen

Freddy Hansen, 43 år, er ansat som tilbudschef hos entreprenørvirksomheden Skou Gruppen. I 1993 blev han færdigudlært som tømrer og tog en lederuddannelse på Byggeriets Lederuddannelse i 2013. Han kommer fra en stilling som tilbudschef i entreprenørvirksomehden Julius Nielsen & Søn, som han har haft de seneste to år.

Byggefirmaet Mogens Lund A/S

Mogens Lund er udtrådt af bestyrelsen. Hans Henrik Okstrøm er indtrådt som formand for bestyrelsen. Claus Lorentzen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141