23948sdkhjf

Ajos monterer og servicerer varmepumper i hele landet

Varmepumper er blevet en vigtig del af opvarmningen i moduler og pavilloner
Kølebranchens Miljøordning, KMO, udsteder på vegne af Miljøstyrelsen den nødvendige godkendelse til at montere og servicere varmepumper lovligt.

Ajos har i forvejen en KMO-godkendt medarbejder i Jylland, men virksomheden har nu haft Dennis Kloe Sass, som er montør tilknyttet Ajos i Hvidovre, på kursus, så han også er godkendt til at arbejde med varmepumper.

- Hen over en periode på nogle unger har jeg først været på loddekursus og derefter på kursus i køleteknik, og så har jeg fået den endelige KMO-godkendelse. Et par dage handlede udelukkende om varmepumper, fortæller Dennis Kloe Sass.

- Det er simpelthen en forudsætning for at arbejde med varmepumper, at man har en KMO-godkendelse. Det skyldes ikke mindst håndteringen af de væsker, der er i en varmepumpe. De er ekstremt forurenende, og derfor er det altafgørende, at man ved, hvordan de skal håndteres, siger siger Dennis Kloe Sass og uddyber:

- Det var Ajos, der sendte mig afsted på kurset, og jeg har fået det hele betalt. Ud over at det er en opkvalificering til mit nuværende arbejde, så er det rigtig godt at have stående på sit cv. Jeg er rigtig glad for, at jeg har fået det kursus, så jeg også kan arbejde med det område i fremtiden.

Entreprisechef Lars Muldbak er glad for, at Ajos har fået endnu en godkendt montør, så firmaet selv kan varetage både montage og service på varmepumper i moduler og pavilloner.

- Vi vil gerne servicere kunderne så godt som muligt også med de varmepumper, der ofte installeres i vores moduler og pavilloner. Jo tættere, vi kan være på kunden, des bedre. Ud over at sende endnu en medarbejder på uddannelse, har vi også anskaffet det specialværktøj, der hører med til at arbejde med varmepumper, siger Lars Muldbak.

Ser gerne opkvalificering

- Det er selvfølgelig til gavn for Ajos, at Dennis Kloe Sass har været på uddannelse, men det er også til gavn for ham selv. Som arbejdsplads ser vi naturligvis gerne, at medarbejderne opkvalificerer sig, og vi er glade for at kunne stille denne mulighed til rådighed for en af vore dygtige montører, fortsætter Lars Muldbak.

Ajos har flere hundrede varmepumper i firmaet. Varmepumper er blevet en så effektiv en varmekilde, at det næsten er en selvfølgelig installation i forbindelse med opstilling af moduler og pavilloner.

Sigh
Læs mere om: Ajos
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.19