23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Ardex og Kuben Management
Ardex

Gulvlægger og bygningskonstruktør Michael Kjærsgaard-Ramussen er i oktober ansat som ny teknisk salgskonsulent hos producenten af gulvspartler og gulvmaterialer Ardex.

Det sker på baggrund af markant voksende efterspørgsel på virksomhedens kombination af hurtigt tørrende og hurtigt hærdende materialer til gulve og vægge.

Michael Kjærsgaard-Rasmussen blev udlært gulvlægger i 1997 og har siden arbejdet en årrække som svend i et gulvlæggerfirma, før han blandt andet blev konduktør i Tæppeland Erhverv.

Michael Kjærsgaard-Rasmussen tog eksamen som bygningskonstruktør i 2008.

Desuden har Ardex styrket organisationen med forfremmelsen af tidligere teknisk salgskonsulent Allan Petersen som ny markedschef.

Han får fremover det overordnede ansvar for at videreudvikle virksomhedens position på gulv- og vægmarkedet i Danmark.

Allan Petersen skal blandt andet stå i spidsen for Ardex’ sælgerteam inden for gulv- og vægmaterialer.

Derudover skal han servicere de større projektkunder og butikskæder, bidrage til forretningsudviklingen samt udbygge samarbejdet og videndelingen med den tekniske afdeling.

Kuben Management

For at imødekomme en stigende efterspørgsel på juridisk bistand i relation til byggeprojekter har bygherrerådgiveren Kuben Management per 1. november 2016 ansat jurist Ann Munk-Bidstrup på virksomhedens kontor i Aalborg. Kuben Mangagement har nu syv egne jurister fordelt på sine fire kontorer.

Ann Munk-Bidstrup er uddannet HA.jur fra Aalborg Universitet i 2004 og cand.merc.jur fra Copenhagen Business School i 2006. I 2010 afsluttede hun desuden faget byggeret fra Københavns Universitet.

Hun har tidligere arbejdet med entrepriseret hos Teknik- og Miljøforvaltningen i Københavns Kommune, og hun har løst opgaver i forbindelse med udbud af facility management hos Forsvarskommandoen.

Senest har Ann Munk-Bidstrup beskæftiget sig med udbudsret - både som intern rådgiver og som projektleder - hos Region Nordjylland.

Med sig til Kuben Management tager Ann Munk-Bidstrup således solide kompetencer inden for juridisk rådgivning til offentlige bygherrer, både inden for udbudsret og byggeret men også i forhold til rådgiverrollen kontra selvstændigt arbejde med udbudsprojekter.

I Kuben Management vil Ann Munk-Bidstrup få en bred rolle som juridisk rådgiver og sparringspartner inden for projektudvikling, udbudsrådgivning, rådgivning om entrepriseret i alle faser af byggeriet samt kontraktstyring og indledende konflikthåndtering.

Derudover vil hun yde intern assistance ved juridiske spørgsmål.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111