23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra DI Rådgiverne, Krifa og Ase
DI Rådgiverne

Mette Kynne Frandsen, der er adm. direktør i Henning Larsen Architects A/S, bliver ny formand for DI Rådgiverne - DI’s branchefællesskab for rådgivervirksomheder.

Mette Kynne Frandsen er også indtrådt i DI’s hovedbestyrelse og forretningsudvalg, hvor hun skal repræsentere rådgiverbranchen.

På generalforsamlingen den 28. oktober blev der ud over Mette Kynne Frandsen valgt fire nye medlemmer til bestyrelsen: adm. direktør Asbjørn Haugstrup, Radius Kommunikation A/S; managing partner Arne Møllin Ottosen, Kromann Reumert I/S; managing director Ib Enevoldsen, Rambøll Danmark A/S samt ceo og partner Mari Randsborg, e-Types A/S. Industriens Pension

Tina Kruse Nielsen er ansat i en ny stilling som asset manager for porteføljen af danske ejendomme i Industriens Pension, skriver Estate Media.

Tina Kruse Nielsen har allerede været langt omkring i ejendomsbranchen og kommer fra en stilling som asset manager og kundechef i Datea og har tidligere arbejdet i blandt andet PFA Ejendomme, Skanska Øresund og De Forenede Ejendomsselskaber.

Tina Kruse Nielsen er uddannet statsautoriseret ejendomsmægler og valuar.

Industriens Pension har de seneste år udvidet sine ejendomsinvesteringer markant under ledelse af Peter Frische.

Krifa

Softwaretester Lis Heldgaard har den 1. november 25-års jubilæum i Krifa.

Hun begyndte som it-telefonsupporter, men har i næsten 20 år været softwaretester og afprøver nye tiltag og funktionaliteter, inden de kommer i produktion.

Ase

Salgskonsulent i a-kassen Ase Jesper Brunbjerg fylder 40 år i dag den 1. november.

Omdrejningspunktet for Jesper Brunbjergs karriere har været salg og mødet med kunder. Det seneste år har Jesper Brunbjerg arbejdet hos Ase i Kolding med salg af medlemskab til a-kasse og fagforening samt lønsikring og diverse.

Tidligere har han haft forretningen Bøger & Papir i Ølgod, været butikschef i Lalandia i Billund, solgt billedprodukter for Scandecor og legetøj for Image Toys i Sydnorge og vest for Storebælt. Fritiden tilbringes i selskab med familie og venner.

Ase repræsenterer cirka 150.000 medlemmer, hvoraf omkring halvdelen er selvstændige erhvervsdrivende.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.144