23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Eksportforeningen, Moestrup Tømrer & Snedker, Kuben Management og Hilti Danmark
Eksportforeningen

Eksportforeningen har ansat Andreas Julskjær Pedersen som juniorkonsulent i Danish Water Technology Group. Her skal han blandt andet arbejde med at brande den danske ekspertise inden for vand på det kinesiske og det tyske marked.

Andreas Julskjær Pedersen er uddannet cand.ling.merc. i tysk på School of Business and Social Sciences på Aarhus Universitet. Derudover medbringer han erfaring fra Generalkonsulatet i München, Væksthus Midtjylland og Infineon Technologies AG i Tyskland.

I Danish Water Technology Group skal Andreas Julskjær Pedersen blandt andet arbejde med aktiviteter på det kinesiske marked i netværket Danish Water Technology Group China. Derudover skal han bidrage til at udvikle aktiviteter på det tyske marked inden for vand, og han skal sammen med det øvrige team i Danish Water Technology Group drive den fortsatte udvikling af netværkets ydelser.

Eksportforeningen repræsenterer mere end 560 små, mellemstore og store danske eksportvirksomheder

Danish Water Technology Group China er en del af Eksportforeningen og har 64 medlemmer. Det er et nystartet netværk målrettet danske vandvirksomheder, der ønsker at udvikle deres eksport til Kina.

Moestrup Tømrer & Snedker

To ansatte hos tømrer- og snedkerfirmaet Moestrup Tømrer & Snedker i Tune ved Roskilde kan fejre 10 års jubilæum.

Tømrer Morten Nevers startede som lærling i virksomheden tilbage i 2006 og valgte at fortsætte hos Moestrup Tømrer & Snedker.

Snedker Dan Holst kan også se tilbage på 10 år hos Moestrup Tømrer & Snedker. Et årti, der efter eget udsagn er "fløjet af sted". Han er bosiddende i Ringsted, men kører gerne turen til Tune hver morgen. Det skyldes både jobbets faglige og sociale indhold.

Kuben Management

Til en nyligt oprettet afdeling for erhvervskunder i København har bygherrerådgivningsvirksomheden Kuben Management ansat Urd Nørgård-Nielsen som bygherrerådgiver. Her skal hun arbejde med opgaver inden for erhvervs- og boligbyggerier til den private sektor.

Urd Nørgård-Nielsen er uddannet arkitekt og kommer fra en stilling som bygherre og projektleder på Nyt Hospital Bispebjerg, hvor hun blandt andet varetog rådgiver- og entrepriseudbud på større byggerier samt renoverings- og nedrivningsprojekter.

Dertil kommer erfaring med forhandlingsdelegation, formidling af konkurrenceprojekter, strategiudvikling for renovering af fredede bygninger, tids-, økonomi- og risikostyring. Tidligere har Urd Nørgård-Nielsen arbejdet på tegnestuer i ind- og udland blandt andre Terroir i Sydney og København, Rum arkitekter og Sahl Arkitekter.

Med mere end 10 års erfaring som henholdsvis arkitekt og bygherre har Urd Nørgård-Nielsen stærke kompetencer inden for projektudvikling, masterplan, boligbyggeri samt kulturbyggeri. Og med en bred portefølje af byggeopgaver bag sig har hun dyb erfaring med alle faser af byggeriets projektforløb.

Hilti Danmark

Maziar Pourshams er 1. oktober udnævnt til adm. direktør for Hilti Iran. Maziar Pourshams er 41 år og uddannet civilingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og har desuden en HD i International Business fra CBS.

Han har arbejdet i Hilti Danmark siden 2004 i forskellige funktioner inden for primært salg og marketing - senest som strategic marketing manager og salgschef.

Under udstationeringen i Iran får Maziar Pourshams ansvaret for 120 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125