23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyt fra Moestrup Tømrer & Snedker, Kuben Management, Niras og Ewii
Moestrup Tømrer & Snedker

Carsten Andersen kan fejre 20 års jubilæum hos Moestrup Tømrer & Snedker i Tune ved Roskilde.

Han havde sin læretid hos Moestrup med startede dog som fejedreng i sensommeren 1996, før han kom i lære.

Efter en veloverstået læretid har Carsten Andersen haft sin daglige gang på Moestrups byggepladser over hele Sjælland, hvor kollegaerne nyder godt af hans mangeårige erfaring.

Kuben Management

Til styrkelse af kompetencerne inden for energioptimering og projektledelse har Kuben Management A/S ansat civilingeniør Margit Raaby Laursen.

Hun vil fra Kubens Managements kontor i Købehavn rådgive både offentlige og private virksomheder om at skabe energieffektive resultater.

Margit Raaby Laursen er - med næsten 20 års erfaring inden for energiområdet fra rådgivningsvirksomheden Alectia - en skræddersyet profil til at imødekomme markedets stigende behov for rådgivning om energieffektive og bæredygtige løsninger.

Før sin ansættelse i Alectia har Margit Raaby Laursen fungeret som energiansvarlig ved Københavns Universitet, og hun har arbejdet med tilsyn og projektering hos Carl Bro - det nuværende Sweco.

Med sine solide kompetencer og erfaring inden for energiscreeninger, energioptimering, energisyn, energimærker og projektledelse er Margit Raaby Laursen et stærkt kort på hånden for Kuben Management i forhold til at realisere ambitionen om at blive den foretrukne rådgiver for udvikling af det byggede miljø i Danmark.

Niras

VVS-tekniker og -installatør Sune Kristiansen, er ansat som HVAC-specialist hos rådgivningsvirksomheden Niras .

39-årige Sune Kristiansen kommer fra en stilling som beregner og vvs-installatør hos Kemp & Lauritzen og har blandt andet været med til at renovere og ombygge Retsmedicins Institut - Teilum-bygningen - på Østerbro i København.

Hos Niras skal Sune Kristiansen projektere og udarbejde overslagsberegninger i første omgang i forbindelse med, at man udbygger Copenhagen Airport. HVAC står for Heating, Ventilation og Air Conditioning

Ewii

Energikoncernen Ewii har ansat Kim Brink som kommerciel direktør.

Ewii hed indtil for nylig Trefor og Kim Brink, der er kendt for sin karriere som fodboldtræner og sportsdirektør, kan umiddelbart virke som en overraskende kobling, skriver EnergiWatch.

Men der bliver også en snert af sport i Kim Brinks nye job. Han bliver ansvarlig for koncernsalget i hovedstadsområdet og Nordsjælland, og en væsentlig del af hans arbejde bliver at opbygge og udbygge netværk i og omkring den kommende københavnske multiarena, Royal Arena, og Brøndby-hallen, der fremover skal hedde Ewii Arena, oplyser EnergiWatch.

Kim Brink er ved siden af sin sportskarriere uddannet cand.merc. i international marketing.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.283