23948sdkhjf

Kommunalt besøg hos Vermeer

Borgmester på rundfart i Greve fik syn for sagn hos leverandør til entreprenører, anlægsgartnere og andre
Stubfræsere, flishuggere og store boremaskiner. Man behøver ikke gå ned på udstyr, hvis man handler med Grevevirksomheden Vermeer Danmark A/S.

Det måtte Greves borgmester, kommunaldirektør og erhvervs- og turistchef sande, da de aflagde virksomheden et visit som en del af kommunens tiltag med at styrke dialogen og samarbejdet med det lokale erhvervsliv.

Handelsfirmaet Vermeer Danmark A/S med 12 ansatte i Greve afdelingen sælger de karakteristiske gule Vermeer entreprenør- og teknikmaskiner samt reservedele til det danske marked og har en markedsandel på 70 procent. De største kunder arbejder i bygge- og anlægsbranchen.

God placering

Direktør Bent Tangemann, der har været indehaver af Vermeer Danmark siden 2011, viste gæsterne fra kommunen rundt i den nyrenoverede bygning på Agenavej 22. Firmaet flyttede ind på adressen for to år siden for at få bedre plads blandt andet til et stort showroom.

"Vi kunne ikke ligge bedre, end vi gør her i Greve. Vi har fået dobbelt så meget plads ved at flytte fra Elektronvej til Agenavej i Greve, og vi har fået det indrettet, som vi vil. Nu har vi for eksempel fået plads til et stort prøverum. For vi tilbyder alt inden for udstyr til skovarbejdere, for eksempel klatregrej, alle former for reb, hjelme, fodtøj og ikke mindst et stort udvalg af specielt arbejdstøj. Vi råder desuden over fire servicebiler, der yder assistance på vores værksteder og i marken", fortalte Bent Tangemann.

Bent Tangemann er optimistisk på forretningens vegne. Han ser mange tegn på vækst i bygge- og anlægsbranchen, når han kommer rundt til kunderne i hele landet.

"Vores kunder fortæller, at de har travlt, og deres ordretilgang er tiltagende. Tegn på fremgang ser jeg også, når jeg kører rundt på landevejene. Der er nye byggerier og udvidelser af motorveje overalt", sagde Bent Tangemann.

De gule entreprenør- og teknikmaskiner er amerikansk produceret.

På Fabrikken i Pella USA beskæftiger Vermeer 3.000 medarbejdere og har forhandlere i stort set hvert land.

Sigh
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25