23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Kuben Management og Hofor
Niras

Malte Hou, som er nyuddannet bygningsingeniør med speciale i konstruktioner fra Danmarks Tekniske Universitet, er ansat hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Niras.

I sit speciale undersøgte den 25-årige nybagte civilingeniør et nyt design til at samle armeringen mellem to præfabrikerede betonvægge, der gør det nemmere at montere væggene på en byggeplads.

Hos Niras ser Malte Hou frem til at afprøve sin teori fra studiet i praksis i firmaets konstruktionsafdeling. Indledningsvis står timerne på renoveringsprojekter, hvor han skal dimensionere bjælker og vægge i forskellige materialer og tænke smarte løsninger, når der skal indføres noget nyt i et eksisterende byggeri.

Malte Hou skal også dimensionere et skraldesug og et atriumsejl til Hotel Skt. Annæ, der er et gammelt hotel i Københavns centrum, hvor pladsmanglen er en af de store udfordringer.

Kuben Management

Bygningsingeniør Hanne Flø Stig er ansat som afdelingsleder hos bygherrerådgiveren Kuben Management A/S i Aarhus, hvor hun bliver ansvarlig for forretningsudvikling og strategisk udvikling af Aarhus-kontoret.

Hanne Flø Stig bliver leder for 25 engagerede bygherrerådgivere og energispecialister. Derudover vil hun også varetage egne opgaver inden for teknisk og administrativ bygherrerådgivning.

Før sin ansættelse hos Kuben Management har Hanne Flø Stig arbejdet som bygherrerådgiver hos administrationsselskabet Domea, hun har været adm. direktør hos arkitektvirksomheden Rum og været projektleder i rådgivningsvirksomheden Cowi for både danske og tyske kunder.

Med sig til Kuben Management tager Hanne Flø Stig, ud over stor ledelsesmæssig erfaring, en omfattende erfaring med bygherrerådgivning i forhold til undervisningssektoren, herunder masterplanlægning med fokus på samspil mellem fysiske rammer og pædagogisk indhold for en lang række kommuner. Hanne Flø Stig bidrager også med erfaring fra den almene sektor og med udbudsprocesser inden for kulturområdet.

Hofor

Adm. direktør i forsyningsselskabet Hofor, Lars Therkildsen, fylder 60 år i dag.

Med en solid baggrund i forsyningssektoren var Lars Therkildsen i 2008 det oplagte valg til stillingen som øverste chef for Københavns Energi, der i 2012 fusionerede med en række vandselskaber og blev til Hofor, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab.

Lars Therkildsen er uddannet statsautoriseret revisor. Karrieren tæller direktionsansvar i en række større virksomheder som Naviair, energiselskabet Seas-NVE og Dansk Standard.

Han har desuden varetaget en række bestyrelseshverv i blandt andet Energi Danmark, Elektra Energihandel, Dansk Energi og Dansk Fjernvarme, hvor han i dag er næstformand, samt vandselskabernes brancheforening Danva, hvor han er formand for bestyrelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125