23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Inwido Danmark, Oras Armatur og Krifa
Inwido Danmark

Heidi Kolmorgen Glerup er pr. 1. oktober 2016 tiltrådt som ny økonomiassistent hos vindueskoncernen Inwido Denmark. Hun får ansvar for løn- og personaleadministration for timelønnede medarbejdere i koncernens forskellige selskaber.

39-årige Heidi Kolmorgen Glerup har de seneste 15 år arbejdet som kontorassistent hos Vognmand Børge Møller i Fjelsø, hvor hun også blev uddannet. Her stod hun primært for bogføring, lønbehandling og fakturering.

Oras Armatur

Oras Armatur har ansat Anne Lendal Frederiksen som ny distriktsansvarlig for Oras Armatur på Midt- og Sydsjælland.

Hun kommer fra en stilling som ekstern salgskonsulent i Sanistål og har erfaring med vvs-branchen gennem mange år i grossistleddet.

Krifa

Fagforeningen Krifas formand Søren Fibiger Olesen er valgt som formand for WOW (The World Organization of Workers) på organisationens netop afviklede verdenskongres. Søren Fibiger Olesen er 59 år og har været formand i Krifa siden 2002.

Som formand for WOW vil han arbejde for, at WOW får større politisk indflydelse gennem blandt andet EU og ILO. Han begrunder det med, at EU regulerer mange forhold på de nationale arbejdsmarkeder i Europa, og ILO arbejder med at beskytte grundlæggende fagforeningsrettigheder, som han oplever, at det især er vigtigt at kæmpe for i Asien, Afrika og Sydamerika.

WOW er en global sammenslutning af ca. 130 fagforeninger i lande fra hele verden. WOW repræsenterer i alt to millioner lønmodtagere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113