23948sdkhjf

Rokader i toppen

Torben Bjerre-Madsen er ny formand for bestyrelsen i Brøndum-koncernen, hvor han afløser Frank Brøndum. Det er helt som ventet udfaldet af den generalforsamling, som blev afholdt i selskabet den 30. september.

Præcis to uger forinden havde Asger Brøndum overraskende meddelt sin afgang som direktør i selskabet efter knap 12 år på posten.

"Den korte version er, at det er et generationsskifte, som ikke er lykkedes," sagde Asger Brøndum i den forbindelse til Licitationen - Byggeriets Dagblad uden dog at ville komme nærmere ind på årsagerne til, generationsskiftet ikke lykkedes.

Det ligger dog fast, at problemet handler om et ejerskifte i familien Brøndum, der fortsat ejer Brøndum-koncernen gennem Brøndum Installationer Holding ApS, som kontrolleres af Asger Brøndum og Mette Brøndum foruden Frank Brøndum.

Asger Brøndum blev afløst på direktørposten af Jes G. Jensen, som på generalforsamlingen udtrådte fra bestyrelsen.

Det samme gjorde Keld Iversen og Henrik Thorlacius-Ussing, mens Jens Frederik Hansen blev valgt ind som ny mand i bestyrelsen, hvor den tidligere formand, Frank Brøndum, fortsætter som menigt medlem.

Læs også: " Nyt millionunderskud hos Brøndum ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109