23948sdkhjf

Dansker får toppost hos international rådgivningsvirksomhed

39-årig Johan Hesselsøe bliver adm. direktør for ny enhed hos Atkins i Dubai
Efter 10 år hos den internationale konsulentvirksomhed McKinsey stryger den 39-årige dansker Johan Hesselsøe nu til tops hos det rådgivende ingeniørfirma Atkins, der har 18.000 ansatte på verdensplan, heraf 450 i Danmark.

Johan Hesselsøe er ansat som adm. direktør for Atkins’ nye såkaldte management consulting-forretningsenhed i Mellemøsten med udgangspunkt i Dubai.

Enheden har fået navnet Atkins Acuity og bygger oven på Atkins’ eksisterende kompetencer inden for transport og infrastruktur.

I første omgang skal Atkins Acuity rådgive inden for strategiudvikling, finansieringsmodeller, ledelsesudvikling og programstyring på transport-, infrastruktur- og energiområdet.

Her vil kunderne typisk være regeringer og bygherrer i Mellemøsten, Afrika og Sydøstasien, som i øjeblikket oplever et decideret byggeboom.

"Jeg synes, det er super spændende at bygge nye forretningsområder op. Samtidigt er Atkins’ store erfaring og eksponering inden transport og infrastruktur et rigtigt godt udgangspunkt for, at Acuity kan få succes som strategisk rådgiver i nogle områder af verden, hvor der virkelig er tryk på udviklingen. Vi kan bestemt drage nytte af vores mange års erfaringer fra blandt andet Danmark inden for transport og infrastruktur til at sikre en god udvikling for disse lande", siger Johan Hesselsøe i en pressemeddelelse.

Johan Hesselsøe har læst statskundskab på Københavns Universitet og har en mastergrad i international politik fra London School of Economics.

I sine 10 år hos McKinsey, har han blandt andet opbygget en lignende management consulting-forretningsenhed med fokus på klienter inden for infrastruktur.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156