23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Carsten Knudsen A/S, AAB Vejle, Aarhus Kommune og Krifa
Carsten Knudsen A/S

Troels Brunholm, 33 år, er ansat som byggeleder hos tømrer- og snedkerfirmaet Carsten Knudsen A/S i Ringe. Troels Brunholm er uddannet tømrer med efterfølgende videregående uddannelse som bygningskonstruktør og kommer fra en tilsvarende stilling hos tømrer- og snedkerfirmaet Guldfeldt A/S i Odense.

I sin nye stilling hos Carsten Knudsen A/S får Troels Brunholm primært ansvaret for at gennemføre større byggeopgaver.

AAB Vejle

Steen Dall-Hansen, 50 år, er ansat som direktør for det almene boligselskab AAB Vejle. Steen Dall-Hansen er uddannet cand.oecon fra Odense Universitet og kommer senest fra en stilling som chef for fagområdet Social Service i Hedensted Kommune.

Tidligere har han blandt andet arbejdet som kontorchef i Forsvarets Bygnings- og Etablissementstjeneste, vicedirektør i ejendomsudviklingsselskabet Aktivgruppen, områdeleder ved Vejle Kommunes seniorservice, ældrechef i Kolding Kommune og distriktschef, underdirektør og vicedirektør i redningskoncernen Falck.

Aarhus Kommune

Aarhus Kommunes bevaringsudvalg, Lokalt Kulturmiljøråd, har fået ny formand. Mette Viuf Larsen afløser Lars Juel Thiis, der selv har valgt at stoppe på posten.

Mette Viuf Larsen er restaureringsarkitekt, og hun er udpeget til rådet som repræsentant for Foreningen for Bykultur i Aarhus.

Lokalt Kulturmiljøråd, der er nedsat af Aarhus Byråd, er et upolitisk, uvildigt og fagligt råd, som tilkendegiver sin uforbeholdne faglige holdning baseret på arkitektoniske og kulturhistoriske værdier. Dets opgave er at rådgive Magistraten for Teknik og Miljø og Byrådet.

Foruden Mette Viuf Larsen består Lokalt Kulturmiljøråd af Lars Krants, overinspektør, middelalderarkæolog. Udpeget af Moesgård Museum. Lars Bendrup, arkitekt MAA. Udpeget af Akademisk Arkitektforening. Anneken Appel Laursen, museumsinspektør, cand.mag. Udpeget af Den Gamle By. Søren Bitsch Christensen, stadsarkivar. Udpeget af Aarhus Stadsarkiv. Nicolai Bock, arkitekt MAA, lektor. Udpeget af Arkitektskolen Aarhus.

Krifa

Jacob Gregers Larsen, jobkonsulent i fagforeningen og a-kassen Krifa, fylder 50 år i morgen. Siden 2014 har han været jobkonsulent hos Krifa Fyn. Jacob Gregers Larsen er oprindeligt uddannet snedker og har arbejdet som køkkenkonsulent. Derefter uddannede han sig i kommunikation og coaching og har i en periode været fleksjobambassadør i Nyborg. I sin fritid synger han i gospelkor, spiller klaver og saxofon, går til dans og tager på vandreture i naturen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14