23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Niras, Solar A/S, Kullegaard A/S, Home Erhverv og FM Mattsson Mora Group Danmark
Niras

Bygningskonstruktør Jákup Jacobsen, 53 år, er ansat hos Niras. Han kommer fra en stilling hos H+Arkitekter og er specialist i projekt- og byggeledelse i forbindelse med renovering og nybyggeri.

Jákup Jacobsen har 26 års erfaring inden for byggebranchen og har håndteret opgaver fra nogle få tusinde kroner til at være tidsplanlægger på Panum-Mærsk-bygningen i København til små to mia. kr.

Karrieren har budt på arbejde som bygherrerådgiver i banksektoren, projekterings- og projekt/byggeledelse i et arkitektfirma, driftschef i el-installatørfirma og afdelings- og projektleder i et større entreprenørfirma på Sjælland. Jákup Jacobsen har desuden en baggrund som snedker.

Hos Niras arbejder Jákup Jacobsen i afdelingen for eksisterende byggeri. Den første opgave han kommer til at køre for firmaet er at renovere restaurant og køkken hos Hotel Skt. Annæ i det indre København.

Solar A/S

Hugo Dorph, 51 år, er udnævnt til chief commercial officer hos teknikgrossisten Solar A/S og indtræder samtidig i direktionen med øjeblikkelig virkning.

Hugo Dorph blev ansat i Solar i 2014 som SVP commercial, og han har spillet en afgørende rolle i Solars transformative rejse mod at blive en digital sourcing- og servicevirksomhed.

Han blev uddannet ingeniør i 1991 på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og var derefter 14 år i IBM, hvor han arbejdede med salg, software og e-handel i forskellige internationale lederstillinger og allerede i midten af 1990’erne var blandt foregangsmændene for e-handel.

I 2005 blev Hugo Dorph administrerende direktør for Maconomy, en international leverandør af ERP-software. Han gennemførte en bemærkelsesværdig turnaround af virksomheden, hvilket førte til, at virksomheden blev afnoteret fra børsen og solgt til amerikanske Deltek i 2010. Hugo Dorph flyttede til USA, sikrede en vellykket integration af Maconomy ind i Deltek og stod i spidsen for en af Delteks globale divisioner, indtil han og familien besluttede sig for at vende hjem til Danmark.

Inden han tiltrådte som SVP Commercial i Solar, var Hugo Dorph arbejdende grundlægger af startup-virksomheden Flexya A/S, som arbejder med cloud-baseret software.

Kullegaard A/S

Kim Madsen er ansat til at lede en nyoprettet landskabsafdeling hos arkitekfirmaet Kullegaard A/S. Han kommer med en lang erfaring fra flere forskellige virksomheder, og har gennem årene oparbejdet en stor viden og erfaring.

Kim Madsen har ad flere omgange arbejdet sammen med Kullegaard - enten som en del af et team i konkurrencesammenhænge eller i samarbejde med erhvervskunder. Han har derfor allerede et indgående kendskab til virksomheden og dens DNA, og kan fra start bringe værdi til Kullegaard. Tilførelsen af de nye kompetencer sker ud fra et ønske om, at virksomheden fremadrettet kan yde en mere komplet rådgivning, som skal komme kunder og samarbejdspartnere til gavn. Derudover sikrer afdelingen adgang til nye markeder.

Kullegaards nye landskabsafdeling skal agere på flere forskellige markeder - enten som en del af et samlet team internt som eksternt eller som en selvstændig enhed.

I den offentlige og almene sektor vil fokus primært være på konkurrencer, hvor virksomheden nu kan byde ind med endnu flere kompetencer. Derudover skal der også løses opgaver for erhvervskunder, hvor der allerede ligger et stort potentiale i form af Kullegaards eksisterende kunder, bl.a. inden for det farmaceutiske segment samt større produktionsvirksomheder.

Til daglig kommer Kim Madsen til at arbejde både på virksomhedens kontorer i Holbæk og København, så kompetencen er repræsenteret på begge lokationer. Det er planen, at der inden for en overskuelig fremtid ansættes tre til fem medarbejdere, som skal være med til at løse de landskabsopgaver, der allerede er kommet i hus samt tage hånd om de opgaver, som kommer fremover.

Home Erhverv

Erhvervsejendomsmægleren Home Erhverv Østjylland i Aarhus har ansat nye medarbejdere.

Henrik Amby er 40 år og er uddannet cand.merc.jur. fra Handelshøjskolen i Aarhus og ejendomsmægler (MDE). Han har tidligere arbejdet med retail-etablering, udlejningsejendomme og udvikling generelt i virksomheder som Jysk, Crescendo, Siemens Real Estate og som selvstændig udvikler. Henrik Amby har også tidligere været Home-erhvervsmægler i Trekantområdet.

Henrik Frost er 43 år og født og opvokset i Aarhus, hvor han har en stor kontaktflade. Henrik Frost er uddannet cand.merc.jur fra Handelshøjskolen i Aarhus med linjefag i fast ejendom. Siden sin afgangseksamen i 2002 har Henrik Frost arbejdet med nogle af Danmarks største ejendomsinvestorer: Danica, Topdanmark, SEB, Alm. Brand, Dansk Supermarked med flere. Sideløbende har han gennemført både en mægleruddannelse fra erhvervsakademiet samt en diplomuddannelse i ledelse.

FM Mattsson Mora Group Danmark

Michael Riis Mortensen, 45 år, er ansat som salgskonsulent i Midtjylland for FM Mattsson Mora Group Danmark. Han kommer senest fra en stilling som butikschef hos AO Johansen i Holstebro. Michael Riis Mortensen har beskæftiget sig med salg i vvs-branchen i 22 år og har tidligere været ansat i Sanistaal og Brødrene Dahl,

I sin nye stilling hos FM Matsson Mora Group Danmark skal han sammen med den øvrige salgsstyrke sikre og vækste salget af Damixa, FM Mattsson og Mora Armatur-produkter i Jylland. Michael Riis Mortensen skal blandt andet stå for salg af energirigtige armaturer til grossister, installatører og rådgivere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142