23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra BB Fiberbeton, White Arkitekter, Heggland Kommunikation, Domea.dk og Morsø Kommune
BB Fiberbeton

Nynne Knopf Mathiesen er ansat hos betonelementproducenten BB fiberbeton A/S. Hun er nyuddannet bygningskonstruktør fra Københavns Erhvervsakademi (KEA). I sin nye stilling skal Nynne Knopf Mathiesen arbejde med projektering, 3D-tegninger og tilbudsberegning til det danske marked samt til både det engelske og det tjekkiske marked.

White Arkitekter

Susan Carruth er ansat som bæredygtighedsekspert og projektleder hos tegnestuen White Arkitekter. Susan Carruth er ph.d. i bæredygtig infrastrukturel urbanisme. Hendes opgave bliver at løfte White Arkitekter indsats inden for bæredygtig byudvikling til det næste niveau. Det skal ske gennem udvikling af fysiske løsninger og strategier tilpasset de enkelte udviklingssteders eksisterende praksisser.

Heggland Kommunikation

Nils-Ole Hegg­land har etableret sig som selvstændig kommunikationsrådgiver med fokus på ejendoms- og byggebranchen. Han er uddannet journalist samt cand.merc. og HD fra Copenhagen Business School (CBS) og var fra 2011 ansvarlig for avisen Berlingskes dækning af ejendomme, byudvikling og byggeri.

Tidligere arbejdede Nils-Ole Heggland som sjællandsredaktør på det daværende Erhvervsbladet og dækkede derudover blandt andet byggebranchen. Tidligere har han været journalist på nyhedsbureauet Reuters, presserådgiver på Christiansborg, kommunikationschef i finansbranchen og analysechef på avisen Børsen.

Nils-Ole Heggland kender også til byggeprojekter og byudvikling gennem 16 år som medlem af byrådet på Frederiksberg, først for De Konservative og senest for Liberal Alliance. Fra 1997 til 2013 var han med til at planlægge eksempelvis Porcelænshaven og Flintholm-kvarteret.

Domea.dk

Charlotte Nørbak, 53 år, tiltræder i dag som ny byggechef i den almene bygge- og boligadministrationsvirksomhed Domea.dk. Charlotte Nørbak er uddannet ingeniør og kommer fra en stilling som Vice President for bygherrerådgivning hos rådgivningskoncernen Cowi. Senest er hun udnævnt til udviklingsdirektør for Byggeridivisionen i Cowi med ansvar for udvikling af forretningsområder og den faglige udvikling for divisionens godt 450 ansatte.

I sin nye stilling hos Domea bliver en af Charlotte Nørbaks vigtigste opgaver være at videreudvikle og styrke bygge- og renoveringsafdeling, der p.t. består af 30 medarbejdere.

Morsø Kommune

Rikke Würtz, 40 år, er ansat som kommunaldirektør i Morsø Kommune. Hun er uddannet cand.merc. i strategi og ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus i 2003 og blev i april konstitueret som kommunaldirektør, efter siden sidste efterår at have arbejdet i en nyoprettet stilling som vicekommunaldirektør. Rikke Würtz kom til Morsø Kommune som social og sundhedschef i 2009.

Hun er oprindeligt kontoruddannet og har tidligere blandt andet arbejdet som underdirektør i Praktiserende Tandlægers Laboratorium og adm. direktør for Københavns Privathospital.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142