23948sdkhjf

Gågade giver fast arbejde til lokal brolægger

Brolæggermester Jørn Ole Andersen og hans folk har sat tydelige aftryk på Herning
Der går godt og vel 100 granitflækkere på en kvm gågade. Totalt skal der flækkere på omkring 3.000 kvm af den nye gågade i Herning. En erfaren brolægger lægger mellem otte og ti kvm om dagen. Dermed er der fast arbejde til brolæggerne Jacob Clausen og Henrik Kristensen i et års tid midt i Herning.

Det passer dem fint, for brolæggerfirmaet J. A. Brolægning har hjemme i byen og har i øvrigt sat masser af tydelige aftryk på Herning gennem en årrække.

Stået for flere store projekter

Brolæggermester Jørn Ole Andersen gjorde J. A. Brolægning til en realitet, da han i 1992 vendte hjem til Herning. Året forinden var han blevet udlært hos en brolægger i Hørning ved Aarhus. Han etablerede sig på hjemmebanen som selvstændig brolæggermester med en enkelt medarbejder. Siden har der været fuld gang i at skabe nye indkørsler, terrasser, trapper, stier og pladser med forskellige former for granit.

Blot inden for de seneste år har J. A. Brolægning stået for en række store og markante projekter i det centrale Herning. Blandt dem brolægningen af en stor del af gågaden i Herning, torvet foran Herning Kongrescenter, forpladsen og arealerne omkring Herning Kirke og belægningen ved DGI-Huset i Herning.

I øjeblikket er Jørn Ole Andersens folk så i gang med yderligere en meget stor del af gågaden tværs gennem midtbyen. Her er J. A. Brolægning underentreprenør på bymidteprojektet for anlægsgartnerfirmaet OKNygaard.

Læs også: " Herning gågade gennemgår stor belægningsforvandling ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.36