23948sdkhjf

Arkitekter får kvinde i front

Sine Juul Praastrup har overtaget posten som adm. direktør i KPF Arkitekter efter Michael Reventlow-Mourier
Der er sket en udskiftning på direktørposten hos KPF Arkitekter.

Arkitektvirksomheden har per dags dato konstitueret Ph.D. Sine Juul Praastrup (f.1972) som adm. direktør.

Hun overtager dermed ansvaret for den daglige drift og virksomhedens 125 medarbejdere efter Michael Reventlow-Mourier, der har valgt at søge nye udfordringer uden for koncernen.

Partner Sine Juul Praastrup har indtil nu været medlem af KPF Arkitekters bestyrelse samt afdelingsleder i Viborg.

”Vi er meget tilfredse med at Sine har takket ja til posten som adm. direktør i KPF Arkitekter. Hun har med sin direkte facon og tillidsfulde ledelsesstil været et oplagt valg til at føre virksomheden videre”, siger bestyrelsesformand Lars Roholt i en pressemeddelelse og roser den nye direktør for at skabe ejerskab og ansvar ude hos den enkelte medarbejder.

”Hun har som daglig leder for både rutinerede fagledere såvel som nyuddannede talenter vist, at hun kan rumme de nuancer, der er i en virksomhed som vores. En direktør skal kunne tænke strategi ud over faggrupper og afdelingsbudgetter og kunne lede igennem høj som lav – det kan Sine”, siger han.

Bestyrelsesformanden fremhæver, at virksomheden kan se et uforløst potentiale internt og i markedet, som de nu skal arbejde videre med.

”Vi rummer alle dele af arkitektfagets nuancer, og her er Sine den perfekte kandidat til at binde os sammen på tværs af vores fire tegnestuer, så vi kan få endnu mere ud af hinanden. Samarbejde, helhedstænkning og ansvar kommer fra toppen af organisationen og siver nedad. Sine er den leder, der kan trække hele holdet med sig”, siger han.

Skal turde mere

Og Sine Juul Praastrup har en klar holdning til hvordan KPF Arkitekter skal drives videre fremad

”Vi vil tænke helhedsorienteret omkring de opgaver, som vi løser sammen med vores kunder og samarbejdspartnere. Vi vil finde langsigtede løsninger, som er i tråd med kundens strategiske retning. Løsninger, der isoleret set håndterer den opgave, kunden står med, men som samtidigt udfordrer kundes reelle behov og understøtter kundens strategiske retning. Der skal handling til, og vi skal turde sammen med vores kunder”, siger hun og fortsætter:

”Vi skal vedvarende spille kunderne stærkere og turde tage ansvar. KPF Arkitekter er inde i en udvikling, hvor vi har bevæget os fra mellemstor midtjysk virksomhed til en landsdækkende koncern. Men samarbejde kommer ikke af sig selv. Vi har et værdisæt, vi tror på, og det skal vores kunder kunne mærke hele tiden”.

KPF Arkitekter
KPF Arkitekter har i dag 125 medarbejder fordelt på tegnestuer i København, Aalborg, Viborg og Aarhus
Virksomheden har i de seneste år været igennem stor udvikling og er med opkøb af Formsprog og Erik Møller Arkitekter i 2015 blevet en af landets arkitektvirksomheder
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.064