23948sdkhjf

Udlejer køber stort ind

Materieludlejer udvider sin portefølje med 10 nye materiale- og personhejs, der kan bruges i op til 300 meters højde
Udlejeren af mobile arbejdspladsforme, Platform.as, går nu ind i den store skala og investerer i materiale- og personhejs, som kan bruges i op til 300 meters højde.

Platform.as, der har hovedsæde i Greve ved København og afdeling i Tilst ved Aarhus, har sin hovedaktivitet inden for udlejning af mobile arbejdsplatforme, der kan erstatte det traditionelle stillads ved facaderenoveringer, murerarbejder og montage af altaner og vinduer.

Virksomheden har omkring 250 arbejdsplatforme i sortimentet, men nu indkøber Platform.as 10 nye materiale- og personhejs fra den finske producent Scanclimber, der kan løfte op til 3,2 tons eller 27 personer og fragte byggematerialer, der er godt 75 cm længere og op til en tons tungere end traditionelt hejs. Samtidig gør en stærk grundenhed, at de nye hejs kan køre op til 300 meter i højden.

Større nybyggerier

Platform.as’ adm. direktør, Carsten Knudsen, forventer, at efterspørgslen efter det nye materiel kommer fra de større nybyggerier og store ombygninger, hvor der skal fragtes store ting op i højden.

”Vi forventer ikke, at udlejning af hejs bliver helt så stor som vores platformsudlejning, men det inspirerer og udvikler os at tage fat på det nye område. Desuden kan vi se, at der er et marked,” siger Casper Knudsen.

Han har haft fem mand på efteruddannelse hos Scanclimber, og lige nu er tre mand på kursus hos brancheorganisationen Dansk Byggeri.

”Udstyr til sikkert arbejde i højden er vores speciale. Nu bygger vi videre på vores knowhow og bliver udlært til at installere, sikre og servicere de nye hejs,” siger Casper Knudsen.

Øget overskuddet

Udlejningsvirksomheden, der har omkring 30 ansatte, er etableret i 2008 og har siden oplevet stor vækst. Ved indgangen til regnskabsåret 2013/2014 fusionerede selskabet med sit holdingselskab Knudsen Udlejning A/S med Platform.as som det fortsættende selskab, og de seneste tre år har Platform.as fordoblet sit forretningsomfang og overskud.

I det seneste regnskabsår 2014/2015, der sluttede 30. september sidste år, øgede Platform.as bundlinjen til et resultat før skat på 5,2 mio. kroner mod fire mio. kroner året før og 2,5 mio. kroner i 2012/2013. Det er en del af dette overskud, der nu bliver investeret i de nye hejs.

”Vi har købt mange af den største hejs, der fås på markedet, fordi vi tror på, at styrke er vejen til effektivitet på byggepladsen,” siger Casper Knudsen.

De nye hejs kommer til Danmark i løbet af de kommende måneder, og ifølge Carsten Knudsen har Platform.as omkring 10 tilbud ude på en række større byggeprojekter.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125