23948sdkhjf

Landinspektør vinder stort østjysk forsyningsudbud

Danmarks største landinspektørfirma, LE34, skal kortlægge rør og ledninger for tre forsyningsselskaber frem til 2020. Kontrakten lyder på 12 mio. kroner
Landets største landinspektørfirma, LE34, har vundet en rammeaftale til næsten 12 mio. kroner med forsyningsselskaberne i Aarhus, Odder og Favrskov kommuner.

Partneringaftalen løber frem til udgangen af 2020, hvor LE34 skal kortlægge rør og ledninger i de tre kommuner for forsyningsselskaberne Aarhus Vand, Favrskov Forsyning og Odder Spildevand.

”Vi er enormt glade for denne strategisk vigtige partneraftale. Tilbudsprocessen har været en langvarig periode på otte måneder, hvor vi har brugt ressourcer og mandetimer for over en halv million for at vise, hvad vi kan. For at være ærlig, troede vi faktisk ikke på, at det kunne lykkes før helt til sidst”, forklarer landinspektør og partner hos LE34 Torbjørn Mandahl Pedersen i en pressemeddelelse.

Størst mulig klarhed

Det er essentielt for forsyningsselskaberne at have størst mulig klarhed over ledningsnettets placering, og ikke mindst i hvilken dybde og med hvilken hældning rørene ligger. Dermed kan de regne på kapaciteten i ledningsnettet i forbindelse med renovering og klimasikring.

Ifølge udbudsmaterialets bedømmelsesrapport var det særligt LE34’s procesbeskrivelse, moderne redskaber og innovative arbejdsmetoder, der overbeviste bygherrerne.

”LE34 er en virksomhed, som er vant til hele tiden at tænke nye metoder ind i deres arbejde. De har opbygget en fin innovationskultur i organisationen, som vi alle blev inspireret af. Samtidig er LE34 en virksomhed med stor lokal robusthed inden for de specialer, som vi har brug for i komplekse anlægsprojekter. Med LE34 glæder vi os til et udviklende samarbejde med fokus på kvalitet, nysgerrighed og procesoptimeringer samt fleksibilitet i hverdagens projektgennemførelse”, udtaler afdelingsleder Karina Topp fra Aarhus Vand, der var et af syv medlemmer af bedømmelsesudvalget.

Flere ansatte

Det store kortlægningsarbejde bliver varetaget af LE34’s afdeling i Aarhus, der er i kraftig vækst og i det seneste år har øget medarbejderstaben med mere end 25 procent for at kunne imødekomme den øgede arbejdsmængde.

”Aftalen er uden tvivl en rigtig stor ordre i vores butik, og den er med til at skabe vækst i afdelingen. Vi skal som minimum ansætte fire ekstra medarbejdere, og samtidig giver aftalen en kæmpe videnopgradering til hele organisationen”, forklarer Torbjørn Mandahl Pedersen.

LE34 har 24 kontorer over hele landet med over 300 medarbejdere. Virksomheden omsatte i 2015 for godt 247 mio. kroner og opnåede et resultat på 20,8 mio. kroner før skat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.174