23948sdkhjf

”Havde ikke noget mål om 120 mand”

Bytømrer-bossen hamrer ikke længere så mange søm i lægterne, som han gjorde i starten.
Bytømreren er under Simon Jægers ejerskab vokset fra at være en tomandsvirksomhed til i dag at beskæftige omkring 120 ansatte.

En plads på listen over dagbladet Børsens Gazeller i både 2011, 2012 og 2013 samt fire nomineringer til Entrepreneur Of The Year taler det tydelige sprog om den imponerende vækst, som Aarhus-firmaet har præsteret.

- Jeg havde ikke noget mål om, at vi skulle være 120 mand, men jeg har været drevet af udfordringerne, siger Simon Jæger.

Min tilgang er den samme
Bytømreren blev grundlagt af Torben Nielsen for mere end 30 år siden, og Simon Jæger tog over i 2004.

De første år var han selv den udførende. I dag er opgaven i højere grad at sørge for, at hele organisationen fungerer, og at alle byggeopgaverne kører, som de skal.

- Der bliver selvfølgelig ikke hamret så mange søm i lægterne længere, men min tilgang er den samme, som da vi var to mand. Vi skal først og fremmest levere et tilfredsstillende stykke arbejde, og kunden skal være tilfreds. At få det hele til at lykkes og gå op i en højere enhed ude på pladsen er en utroligt sjov og spændende udfordring, siger Simon Jæger, som i dag er 36 år.

Torben Nielsen er i øvrigt stadig ansat i sit gamle firma og har sin faste gang i snedkerværkstedet på Graham Bells Vej bag Ikea, nord for Aarhus.

Blandt Bytømrerens markante opgaver netop nu er tømrerentreprisen på det nye Wake Up Hotel Aarhus, der opføres med 315 værelser bag Bruuns Galleri i det centrale Aarhus. Det er en opgave, der løber op i et tocifret millionbeløb. Virksomhedens hidtil største opgave, en hovedentreprise for AlmenBo Aarhus til over 40 millioner kroner, blev vundet i 2014. Renoveringen af de i alt 180 boliger på Illerupvej er så småt ved at være afsluttet.

Læs også: " Bytømreren sænker farten ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109