23948sdkhjf

Københavnsk rådgiver åbner kontor i Aarhus

Rådgivervirksomheden V2C - Value2Construction - har i sine to første leveår fordoblet sine aktiviteter år for år. Det giver nu mulighed for at åbne kontor i Risskov
Den københavnske rådgivervirksomhed V2C - Value2Construction - er to år efter sin etablering nu klar til at rykke teltpælene til Aarhus og åbner et kontor i forstaden Risskov.

Virksomheden er stiftet af Peer Kiisbye og Lars Blaaberg, der begge har en lang erfaring i byggebranchen fra blandt andet NCC. V2C rådgiver og styrer byggesager fra idé over byggefasen og til indflytningen. Det sker ud fra en såkaldt client construction-rådgivning, og det har været en succes, siden virksomheden blev stiftet ved Lars Blaabergs køkkenbordet i januar 2014.

”Firmaets første to leveår har været kendetegnet ved en stor og fortsat vækst med mere end en fordobling af aktiviteterne år for år, og vi oplever overalt i landet en stor og stigende efterspørgsel på client construction- rådgivning”, siger Peer Kiisbye, der er direktør og partner i V2C, som ud over det nye Aarhus-kontor også udvider sit kontor i København 800 kvm.

Seks nye ansatte

Aarhus-kontoret skal ledes af Tom Kabel Christensen, som er ansat som advisor i den jyske afdeling.

”Vi har allerede leveret en række ydelser til kunder i Vestdanmark, ligesom vi har fået overdraget en række nye opgaver for almene boligselskaber samt større offentlige og private bygherrer”, siger Tom Kabel Christensen, der forventer, at afdelingen i Aarhus skal huse omkring seks ansatte.

De vil føje sig til V2C’s nuværende 27 ansatte, der kommer med stor erfaring som blandt andet projektledere og direktører hos flere store entreprenørvirksomheder.

Store virksomheder

At V2C har haft fart på, vidner kundekartoteket da også om. Siden etableringen i 2014 har rådgivervirksomheden fået flere store aktører som Lejerbo, DTU, Byggestyrelsen, ATP Ejendomme, CBS og Region Hovedstaden blandt sine kunder.

”Det har dog ikke været et mål i sig selv at jagte disse store spillere. Men når man arbejder professionelt med et netværk, sker der det, at man kommer i kontakt med de store. Det er det ene, noget andet er vores entreprenørtilgang til rådgivning, og hvordan vi ser på et projektmateriale og en produktion, der skal køre for en bygherre. Og vi kan se, at de, som har brugt os, kommer igen. Så folk ringer til os, fordi de har hørt om os. Og fordi vi har set et behov i markedet. Så måske er vi lidt ubevidst gået efter de store dyr på savannen”, sagde Peer Kisbye i et interview med Licitationen - Byggeriets Dagblad i maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.845