23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Carlsberg Byen, Kant Arkitekter, Lindpro, Intego og KAB Fonden
Carlsberg Byen

Per Sander Dyreborg, salgschef for boliger i udviklingsselskabet Carlsberg Byen P/S, fylder 50 år i dag.

Per Sander Dyreborg er uddannet HD i udenrigshandel og statsautoriseret ejendomsmægler fra Copenhagen Business School (CBS) og har arbejdet mere end 20 år inden for ejendomsudvikling, salgs og salgsledelse. Tidligere har han blandt andet arbejdet som regionschef i rådgivervirksomheden OBH-Gruppen og som markedschef hos entreprenørkoncernen MT Højgaard.

I Carlsberg Byen har Per Sander Dyreborg ansvaret for salg af boliger på den tidligere bryggerigrund, som er ved at blive forvandlet til et bykvarter med en blanding af bevaringsværdige og fredede bygninger og nye projekter i moderne arkitektur.

Kant Arkitekter

Morten Stahlschmidt, 49 år, er ansat som adm. direktør hos Kant Arkitekter.

Han er uddannet arkitekt MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole i København i 1998 og læste før det tre år på bygningsingeniørlinjen ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU). I 2011 gennemførte Morten Stahlschmidt en Executive MBA fra Copenhagen Business School (CBS).

Han har tidligere arbejdet som tegnstuechef og adm. direktør for store danske arkitektvirksomheder som Arkitema og 3XN.

Lindpro

Henrik Blaabjerg er ansat som divisionsdirektør med ansvar for serviceforretningerne på Fyn og i Jylland hos teknikentreprenøren Lindpro.

Han har mere end 20 års erfaring inden for facility management fra blandt andet servicekoncernen ISS og har tidligere arbejdet som salgsdirektør og adm. direktør hos Berner, der blandt andet leverer komponenter til auto- og byggebranchen.

Intego

Thorkild Sørensen er ansat som serviceleder inden for elteknisk installation og service hos teknikentreprenøren Intego i Kolding.

Thorkild Sørensen har en baggrund som elektriker og el-installatør og har tidligere arbejdet som serviceleder hos blandt andre YIT og Caverion.

KAB Fonden

Erik Christiansen, direktør for KAB Fonden, der uddeler midler til bygge og boligformål, og EBO Consult, der administrerer og driver forbrugerejede fjernvarmeselskaber, fylder 60 år i dag.

Erik Christiansen er uddannet cand.jur. og indledte sin karriere i Indenrigsministeriet og Frederiksværk Kommune. Herfra kom han til boligselskabet KAB og videre til en direktørstilling i andelsselskabet Privatbo og siden til EBO Consult.

Han er medstifter af og på 26. år kasserer og sekretær i foreningen Dansk Selskab for Boligret. Erik Christiansen er også formand for Middelgrundens Vindmøllelaug og formand for netværksorganisationen European Green Cities, der arbejder med grønne EU-projekter.

Erik Christiansen har i en årrække været formand for organisationen European Housing and Ecology Network og er medstifter af organisationen Rescoop, der arbejder for etablering af folkeejede energiselskaber i Europa.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125