23948sdkhjf

Stilladsfirma får ekstra kapital og medejer

Nye tiltag i Danmark og udlandet skal få Stjerne Stilladser tilbage på sporet med hjælp fra ny medejer
Det har ikke været det bedste år for firmaet Stjerne Stilladser, men til trods herfor er den adm. direktør og medindehaver, Ole Farsø optimist, når det gælder fremtiden. Firmaet kom ud med et minus for 2015 på godt en million kroner, men det er udtryk for en halvering af et endnu dårligere resultat året før.

”Vi har sat en masse ting i gang, som skal være med til at få plus på bundlinjen igen. Blandt andet har jeg fået en kompagnon i firmaet, nordmanden Bjørn Harald Celius, der er blevet bestyrelsesformand i firmaet. Han har desuden skudt noget frisk kapital ind, så vi kan gennemføre aktiviteterne”, fortæller Ole Farshøj, og tilføjer at den nye kompagnon er 50 procents medejer.

Krisen var hård

Han erkender, at kriseårene har været hårde ved firmaet, og selvom der er mere gang i stilladsbranchen, så har firmaet været for langsom til at etablere sig de steder, hvor aktiviteten faktisk er.

”Derfor har vi iværksat nogle aktiviteter. Vi har åbnet en afdeling i Aarhus, og vi går nu ind på det norske marked, hvor vi tilbyder mandskab til stilladsarbejder offshore. Dette sker blandt andet ved hjælp fra min nye norske kompagnon, som jeg har kendt i mange år”, fortæller Ole Farshøj.

”Det er helt klart at vi skal være der hvor aktiviteterne er. Der har vi ikke haft musklerne til at gøre noget, men det er lykkedes nu, og vi ser allerede nu de første resultater af indsatsen, og derfor har vi også kunnet reducere vores underskud, og vi regner med, at den tendens fortsætter året igennem, samtidig med at vore norske aktiviteter så småt kommer i gang”, tilføjer han.

Tæt på aktiviteten

Firmaet har etableret sig i Aarhus med en afdeling, og det sker i erkendelse af, at det er i det østjyske, at tingene sker i øjeblikket. Firmaet har hovedafdeling i Kalundborg, hvorfra man kan servicere Sjælland og København.

”Så må vi se, hvilken vej det blæser. Vi er nødt til at følge udviklingen, men det primære mål er, at vi skal være der, hvor det sker. Og der har vi ikke rigtig været skarpe nok før nu, og det har også afspejlet sig lidt i resultaterne”, erkender han.

Firmaet sælger og udlejer stilladsmateriel til alle typer opgaver i bygge- og anlægssektoren.

Stjerne Stilladser A/S
Mio. kroner
2014 2015
Bruttofortjeneste 19,2 16,1
Driftsresultat -1,3 -0,6
Resultat før skat -2,4 -1,2
Årets resultat -1,9 -1,0

Regnskabet blev afsluttet den 31.12.2015
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.282