23948sdkhjf

Importfirma skal levere ergonomi til tiden

Hos firmaet Diaflex i Ikast skal varen leveres, når behovet er der. Firmaet arbejder også med ergonomi
Det kræver sin mand at arbejde med diamantskæring og -boring. Ofte er det nogle ret umulige arbejdsstillinger, arbejdet skal udføres i, og det stiller krav til fysikken. Men arbejdsmiljøet skal jo være i orden, og den opgave påtager man sig gerne hos firmaet Diaflex, der ligger lige ved siden af Øst- og Midtjysk Diamantskæring i Ikast.

Løbende udvikling

Det lille handelsfirma med Mogens Chr. Eskildsen i spidsen arbejder løbende med at finde nye agenturer, der gør arbejdet lettere for de håndværkere, der skal skære og bore.

”Ud over de sædvanlige ting som klinger og bor, hvor vi jo har nogle rigtige gode italienske kvalitetsting, så arbejder vi med at finde de løsninger, der virkelig kan hjælpe ude på byggepladserne. Det drejer sig om nogle tunge maskiner, som er en mellemting mellem håndbårne og større maskiner. Forskelligt løfteudstyr kan afhjælpe den belastning, der kan være på ryg og skuldre, og det er en udvikling, vi arbejder meget med, siger Mogens Chr. Eskildsen, der blandt andet viser en slibemaskine, der er ophængt i et mobilt stativ.

Aflaster ryggen

Dermed hænger maskinen og kan trækkes derhen, hvor den skal arbejde. Stativet er lige til at flytte rundt.

”Jeg startede firmaet i 1994, og siden er det sådan set gået rimeligt fremad. Finanskrisen var hård, og den gav mig egentlig anledning til at sammensætte produktsortimentet noget anderledes, sådan at vi nu er bredere, men stadig inden for det samme felt”, siger han til Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Han har seks medarbejdere, der landet over arbejder med at sælge til og servicere diamantskærevirksomhederne og øvrige kunder, som har behov inden for området.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.25