23948sdkhjf

Jysk entreprenør udvider direktionen

Jørgen Friis Poulsen A/S styrker efter flere års kraftig vækst direktionen. Målet er at gøre virksomheden mere robust, understreger den adm. direktør
Vækstrater på 30 procent de senere år stiller store krav til en virksomheds udvikling, og den konsekvens tager entreprenørvirksomheden Jørgen Friis Poulsen A/S med hovedsæde i Herning nu konsekvensen af.

Virksomhedens adm. direktør og hovedaktionær, Jesper Friis Poulsen, ændrer derfor nu organisationen og styrker direktionen med flere kræfter, så den fremstår mere robust og klar til fremtiden.

”Når man over kort tid vækster så meget, som JFP har gjort, trækker man store veksler på organisationen. Vi har allerede nu blikket rettet mod 2017 og stiler efter, at året skal være et stille år med begrænset vækst. Men samtidig er det vigtigt, at vi holder momentum, udvikler os og finder et stabilt niveau. Det stiller krav til organisationen”, siger Jesper Friis Poulsen.

Ny direktør i datterselskab

Den nye direktion består af adm. direktør Jesper Friis Poulsen, økonomidirektør Søren Høgh, samt direktør for Jylland Niels Henrik Madsen og direktør for Sjælland Niels H. Andersen. Desuden bliver salgsdirektør Søren Trærup også en del af direktionen.

Samtidig bliver Jesper S. Hjorth i Jylland og Firas Al-Asadi på Sjælland udnævnt som projektdirektører og kommer begge til at varetage en funktion som souschef. En rolle som Jesper S. Hjorth allerede har haft i Jylland i et år.

Derudover får datterselskabet JFP Murer & Tømrer ny direktør i skikkelse af den hidtidige projektchef Mikkel N. Steffensen.

”På denne måde bliver vi mere robuste og rustede til den vækst, der måtte komme. Hver direktør kan give fuld fokus til sit område og på den måde skabe rum til udvikling. Samtidig harmoniserer vi afdelingerne i Jylland og Sjælland, så vi gør tingene ens og har en ensartet organisation begge steder”, siger Jesper Friis Poulsen.

Ud over hovedsædet i Herning har Jørgen Friis Poulsen A/S en afdeling i København.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125