23948sdkhjf

Helsingørmotorvejen får ny asfalt

Den første nye asfalt på udbygningen fra fire til seks kørespor bliver nu lagt
Vejdirektoratet lægger nu den første nye asfalt på Helsingørmotorvejen i forbindelse med den omfattende udbygning fra fire til seks kørespor mellem Gl. Holte og Hørsholm S.

Der bliver tale om en lille tyvstart med ny asfalt på cirka 800 meter i begge retninger ved Nærum.

Det kommende arbejde startede torsdag i sidste uge om aftenen og vil være afsluttet senest i midten af denne måned.

Af hensyn til trafikken bliver arbejdet udført i aften- og nattetimerne mellem kl. 18 og 06. I weekenden starter arbejdet dog først kl. 20. I arbejdsperioden vil der kun være ét kørespor til rådighed i hver retning. Om dagen åbner motorvejen igen i tre spor i hver retning.

”For at være sikre på, at udbygningsstrækningen står helt færdig med frisk, ny asfalt efter sommerferien, har vi valgt at tyvstarte allerede nu på en mindre del af strækningen. Ved at lægge arbejdet efter myldretiden og om natten håber vi til gengæld, at færre bilister vil føle sig generet”, siger Jacob Pryds Winkel, der er projektleder i Vejdirektoratet, i en pressemeddelelse.

Sommerens store asfaltarbejde på resten af strækningen frem til Hørsholm S går i gang i slutningen af juni og vil være afsluttet senest i starten af august, hvor hovedparten af pendlerne vender tilbage fra ferie til den vigtige adgangsvej mellem Nordsjælland og København.

brahe

Udbygningen
Helsingørmotorvejen er med 77.000 daglige bilister en vigtig pendler- og erhvervsforbindelse mellem Nordsjælland og københavnsområdet.
Vejdirektoratet udbygger i øjeblikket motorvejen fra fire til seks spor på en fire km lang strækning mellem Gl. Holte og Hørsholm S.
Udbygningen forventes at stå færdig i september 2016 og vil betyde en bedre og mere sikker afvikling af trafikken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141