23948sdkhjf

Nye motorvejsramper skal give bedre adgang til Høje Taastrup

Etableringen af to nye vestvendte motorvejsramper skal komme borgere og erhvervsliv til gode
Tilslutningsanlæg ved Høje Taastrup på Holbækmotorvejen skal have to nye vestvendte ramper i retning mod Roskilde. Rampeanlægget har i forvejen to østvendte ramper i retning mod København.

For Høje Taastrup Kommune er udvidelsen af rampeanlægget vigtig for at sikre fuld adgang til motorvejen – ikke mindst af hensyn til den fortsatte udvikling af de lokale erhvervsområder, der i forvejen huser en række store virksomheder som Ikea, shoppingcentret City 2, Teknologisk Institut, Patent- og Varemærkestyrelsen og et stort erhvervsområde ejet af Nordea Ejendomme.

Trafikalt smørhul

”Vi er i forvejen et trafikalt smørhul, men både vi og de store virksomheder i området har igennem mange år ønsket os de vestvendte ramper for at gøre det endnu nemmere at komme til og fra Høje Taastrup. Det har stor betydning for den fortsatte udvikling i kommunen, og derfor er jeg også glad for, at vi sammen kan få sat gang i ramperne”, siger Høje Taastrups borgmester, Michael Ziegler (C).

Aflaster trafikken

De nye ramper vil samtidig betyde en vis aflastning af trafikken på den nærliggende Roskildevej, som en del bilister i øjeblikket benytter som den primære adgangsvej til erhvervsområderne.

De to ekstra ramper kommer til at koste 21,2 mio. kroner, som deles ligeligt mellem Staten og Høje Taastrup Kommune, og hvor City 2, Ikea og Nordea bidrager til Høje Taastrup Kommunes finansiering.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172