23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Uretek, Sweco og Stender Entreprise
Uretek

Palle Katring-Rasmussen er tiltrådt som professionel bestyrelsesformand i funderingsvirksomheden Uretek. Han er merkonom i markedsføring, civiløkonom, uddannet tømrer, har læst bygningsfysik på Danmarks Tekniske Universitet (DTU), er statscertificeret energivejleder og har en diplomuddannelse i bestyrelsesarbejde.

Palle Katring-Rasmussen har tidligere selv drevet byggevirksomhed med 32 ansatte og har også i fritidslivet en alsidig interessesfære. I 2011 gik han helt til tops på den internationale fitness-scene og vandt titlen Mr. Universe Fitness. Og så har han fra barnsben haft en glødende interesse for at trylle. Det gør han stadig, nu i makkerskab med sin 15-årige søn.

Palle Katring-Rasmussens ansættelse er et led i en ny ledelsesstruktur i den familieejede fynske specialvirksomhed, der drives af far og søn, Ivan og Kent Steffensen. Med ham i formandstolen består

bestyrelsen i Uretek desuden af grundlægger og adm. direktør Ivan Steffensen og direktør Kent Steffensen.

Sweco

Rådgivningsvirksomheden Sweco har ansat nye medarbejdere i projekt- og byggeledelsesafdelingen.

Mikkel Enehøj Brodersen er ansat som BIM-specialist. Han kommer fra en lignende stilling hos Henning Larsen Architects.

Michael Duve er ansat som projektleder. Han kommer fra en lignende stilling i Swecos division Transportation & Mobility.

Kasper Christensen er ansat som projektleder. Han kommer fra en stilling som projekteringsleder i entreprenørvirksomheden NCC og har tidligere arbejdet som projektleder i den daværende entreprenørvirksomhed Pihl.

Stender Entreprise

Nikolai Røjkjær er ansat som salgschef hos entreprenørvirksomheden Stender Entreprise.

Han er uddannet bygningskonstruktør og kommer senest fra en stilling som new business development manager hos havneselskabet Associated Danish Ports, der driver havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart samt transportcenteret DMTC i Taulov.

Nikolai Røjkjær indledte sin karriere hos entreprenørvirksomheden Skanska Danmark i 1996 og har tidligere arbejdet som direktør og partner i tømrervirksomheden Daniabyg (i dag Kruse Dania) og som tilbudschef i entreprenørvirksomheden MT Højgaard.

Han er stifter og ejer af rådgivningsvirksomheden Skandinavisk Konsulenttjeneste (Skankon), medlem af bestyrelsen for Byggesocietetet og medlem af repræsentantskabet hos Energi Fyn.

Hos Stender Entreprise skal Nikolai Røjkjær blandt andet arbejde med dialog, salg og rådgivning over for faste samarbejdspartnere og potentielle kunder samt deltage i netværk og sikre kendskabet til virksomheden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125