23948sdkhjf

Norsk og svensk afdeling er dyre for Arkitema

Arkitema Architects holder fast i sine afdelinger i Norge og Sverige, selv om de udenlandske aktiviteter langt fra er nogen stjerneforretning
Arkitema har i flere år arbejdet målrettet på at blive en af Skandinavien største tegnestuer. I dag har virksomheden kontorer i Aarhus, København, Stockholm, Malmø og Oslo, og selv om de svenske kontorer kun bidrog sparsomt til bundlinjen sidste år, mens Oslo gav et underskud på 4 mio. kr., så begynder det skandinaviske snit at sætte sit præg på koncernen som helhed.

”Der er nogle faglige fællesskaber, hvor det giver mere mening at korrespondere med dem, der ved noget om en given sag. Geografien er ikke så vigtig som den kompetencemæssige organisering,” siger koncernchef Peter Hartmann Berg om det interne samarbejde på tværs af landene, som gøres lettere ved, at alle systemer arbejder på samme platform, hvor alt data synkroniseres løbende.

Størst omsætning herhjemme

Danmark er stadig det dominerende marked for Arkitema, som hentede omkring 75 procent af omsætningen herhjemme, mens Sverige tegnede sig for godt 15 procent og Norge lå på knap 10 procent sidste år.

Læs også: " Rekord hos landets største tegnestue ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125