23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Loxam, Sweco Danmark, Vejdirektoratet, Unidrain og Odense Kommune
Loxam

Jeanette Flensburg, 50 år, er ansat som kreditormedarbejder hos udlejningsvirksomheden Loxams administration i Karlslunde.

Jeanette Flensburg kommer senest fra en stilling som regnskabsassistent hos leasingvirksomheden ALD Auto-motive.

Sweco Danmark

Flemming Finsen er pr. 1. april 2016 ansat som ingeniør i afdelingen for vand og spildevand hos rådgivningsvirksomheden Sweco Danmark.

Han er 33 år, nyuddannet civilingeniør og har tidligere været ansat som projektmedarbejder i forsyningsselskabet Hofors planafdeling, hvor han arbejdede med datahåndtering, rapportering og GIS.

Hos Sweco Danmark skal Flemming Finsen arbejde med hydraulisk modellering og projektering af klimatilpasningsløsninger.

Vejdirektoratet

Michael Kirkfeldt er ansat som anlægs- og driftsdirektør i Vejdirektoratet.

Han kommer fra en stilling som stadsingeniør i Aalborg Kommunes by- og landskabsforvaltning. Her har Michael Kirkfeldt gennem de seneste to år stået i spidsen for forvaltningsgrenen trafik & veje og været forvaltningsgrenchef for områderne trafikplanlægning, mobilitet, trafiksikkerhed, parkering og trafikledelse, ligesom han har haft ansvaret for asfalt, broer, bygværker, signalanlæg og andet vejudstyr i Aalborg Kommune.

Hos Vejdirektoratet får Michael Kirkfeldt ansvaret for anlægs- og driftsdivisionen med 330 medarbejdere fordelt på afdelinger i Fløng, Skanderborg, Næstved, Middelfart og Aalborg. Han tiltræder 1. maj.

Unidrain

Birgitte Arendsdorf Olsen er ansat som marketingchef hos afløbsarmaturproducenten Unidrain.

Hun er cand.ling.merc. fra Copenhagen Business School (CBS) og kommer fra en stilling som marketingchef hos turismeorganisationen Wonderful Copenhagen, hvor hun de seneste fire år har haft ansvaret for at markedsføre København over for udenlandske turister.

Hos Unidrain skal Birgitte Arendsdorf Olsen markedsføre virksomheden internationalt.

Odense Kommune

Jeanette Olsen er ansat som chef for Odense Kommunes afdeling for byudvikling under by- og kulturforvaltningen.

Hun er uddannet landskabsarkitekt fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole (i dag Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning, Københavns Universitet) i 1995.

Jeanette Olsen kommer senest fra en stilling som chef for planlægningsafdelingen i Slagelse Kommune, hvor hun har været ansat siden 2007.

Hos Odense Kommune skal Jeanette Olsen lede 24 medarbejdere og blandt andet arbejde med kommunens overordnede planer og vurdering af miljøpåvirkninger.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172