23948sdkhjf

Arkitema tegner ny bydel

Den kommende Egedal By skal designes af Arkitema Urban Design og Rambøll
Egedal Kommune har udpeget Arkitema Architects som vindere af opgaven om at udvikle byrums- og landskabsdesign til de to kommende bydele, Egedal By og Dyvelåsen.

Egedal By er en ny bydel på 27 hektar, som opføres tæt ved Egedal Station. Her skal Arkitemas afdeling for byplanlægning og landskab, Arkitema Urban Design, i samarbejde med rådgivervirksomheden Rambøll, designe og projektere byrummene til den kommende bebyggelse.

Arkitema Urban Design skal dermed videreføre tegnestuens tidligere arbejde med masterplan og byrumskatalog for Egedal By.

Kan følge udviklingen

”Vi har haft et godt samarbejde med Egedal Kommune i forbindelse med udarbejdelsen af de designmæssige retningslinjer for Egedal By. Derfor er vi glade for igen at blive tilknyttet projektet og få lov til at følge udviklingen af byen til dørs,” siger Heidi Hjort Thuesen, der er forretningsområdechef for Urban Design i Arkitema Architects.

Egedals byudviklingsområder skal være eftertragtede for deres fokus på klima, energi og sundhed – kombineret med spændende arkitektur, inviterende byrum og kreative løsninger, som inspirerer til et aktivt liv.

Arkitemas afdeling for byplanlægning og landskab har i 45 år arbejdet med at udvikle robuste og brugbare byrum. Teamet har blandt andet udviklet boligområderne Sluseholmen i København og Viby Syd ved Aarhus.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.266