23948sdkhjf

Legeplads for maskinførere

Maskinhuset A/S har etableret en 500 kvm stor demoplads, hvor kunderne kan teste maskinerne
Frem­over kan kunderne teste maskinerne, når de er på besøg hos Maskinhuset A/S i Lund ved Horsens. Terex-forhandleren har indrettet en permanent demoplads på 500 kvadratmeter, hvor de første læs grus netop er blevet smidt af.

”Vi har flere kunder, der efterspørger muligheden for at teste maskinerne. Det er især de kunder, der ikke tidligere har haft Terex-maskiner. Derfor har vi nu etableret demopladsen, hvor kunderne kan afprøve gravemaskiner og gummihjulslæssere under noget, der minder om virkelighedsnære forhold,” fortæller indehaver Johnny Lauritzen fra Maskinhuset A/S.

På demopladsen vil der ud over grus og sand ligge rør og betonklodser, som kunderne kan flytte rundt på. Området skal også bruges af værkstedet og til kursusaktiviteter.

Efterhånden er det flere år siden, Maskinhuset A/S har holdt åbent hus. Men sådan et arrangement er nu programsat. Fredag-lørdag 27.-28. maj åbner Terex-forhandleren dørene til virksomheden og viser maskinparken og den voksende udstyrspakke frem.

”Vi har nogle af markedets bedste produkter, og vi har nogle rigtig gode kunder og en stab af dygtige og ihærdige medarbejdere, så kan det ikke blive meget bedre. Vi skal mødes til et par dage med fokus på faglighed, nyheder, netværk og hygge,” siger Johnny Lauritzen.

En af de væsentligste produktnyheder bliver den nye generation af minigravere fra Terex. XL hedder serien, som vægtmæssigt går fra 1,4 tons og op til 3,7 tons.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156