23948sdkhjf

IT-virksomhed flytter ind i A. Enggaard-byggeri

Norriqs afdeling i Aalborg har lejet sig ind i byggeri på Østre Havn i Aalborg, som A. Enggaard opfører i øjeblikket
Omdannelsen af Østre Havn i Aalborg fra korn- og foderstofområde til attraktivt byområde går hastigt fremad.

Området, der grænser op til Musikkens Hus i vest og havnebassinet og den gamle værftsbygning i øst, bebygges med en blanding af lejligheder, ungdomsboliger, kontorer og øvrige erhverv, og salg og udlejning går over al forventning.

Nu rykker en af af Aalborgs største it-virksomheder, Norriq, ind på Østre Havn i et byggeri, som det lokale entreprenørfirma og ejendomsudviklingsselskab A. Enggaard A/S er i gang med at opføre.

”Vi mærker en stigende interessen for Østre Havn i takt med, at området begynder at tage form. Det gælder ikke mindst kontorbygningen, der bliver områdets største med et etageareal på 17.000 kvm. Her har vi nu 65 procent udlejet og har forhandlinger i gang med yderligere tre potentielle lejere. Det er vi meget tilfredse med”, siger projektudviklingschef Anton Hessellund fra A. Enggaard A/S i en pressemeddelelse.

Tegner sig for 1.400 kvm

Norriq har tegnet sig for 1.400 kvm kontor i den største kontorbygning på Østre Havn.

Den skyder lige nu op med front mod havnebassinet og Limfjorden mod nord og bagside mod Nyhavnsgade i syd. Husets første etape, der er indflytningsklar til sommer, er på 10.000 kvm, mens husets 2. etape, der er indflytningsklar sidst på året, er på 7.000 kvm.

”Vi forventer at kunne flytte ind i slutningen af 2016 og er allerede i fuld gang med indretningen. Vi har den klassiske udfordring mellem et behov for storkontorer på den ene side og et behov for arbejdsro på den anden side, og det har vi løst i samarbejde med bygherre og arkitekter blandt andet med forskellige støjdæmpende glasløsninger og samtale-/telefonrum, så det hele er meget indbydende, åbent og transparent”, siger Allan Nørgaard Rasmussen, der er der er ansvarlig for Norriqs drift i Danmark

Omkring 65 procent af arealet er lejet ud til Norriq, advokatfirmaet HjulmandKaptain, rådgivningsfirmaet Niras, Handelsbanken og ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141