23948sdkhjf

Stålleverandør udnævner ny viceadm. direktør

Som led i et glidende generationsskifte forfremmes Ilhami Alici pr. 1. april 2016 til viceadm. direktør for Damstahl A/S
Damstahl A/S, der blandt andet leverer rustri stålrørsløsninger til byggeriet, sætter nu gang i et glidende generationsskifte med udnævnelsen af Ilhami Alici som ny viceadm. Direktør.

Han har de seneste ni år været logistikdirektør for Damstahl-gruppen og bliver nu dansk landechef i en nyoprettet stilling.

Den nuværende adm. koncerndirektør Mikael Sthaalros fortsætter med at have det overordnede ansvar for Damstahl-gruppen, der udover hovedkontoret i Skanderborg også har aktiviteter på 17 øvrige adresser i henholdsvis Tyskland, Sverige, Norge, Holland, Slovenien og Finland.

”Det er mig en særlig glæde at kunne udnævne Ilhami Alici til vores viceadm. direktør for gruppens danske aktiviteter. Ilhami har den rette ”Damstahl DNA-profil” og har gennem sine ni år i koncernledelsen bidraget markant til, at Damstahl a/s i dag fremstår som dansk industris foretrukne leverandør af rustfrit stål. Jeg er overbevist om, at Ilhami med sine strategiske og analytiske kompetencer vil fortsætte med at præge nutiden og forme fremtiden for Damstahl i Danmark”, siger Mikael Sthaalros i en pressemeddelelse.

Ilhami Alici er 42 år og har adskillige års erfaring med forretningsudvikling, forandringsledelse og optimering af forretningsprocesser. Derudover har han en solid uddannelsesmæssig baggrund som civilingeniør og MBA.

Damstahl-gruppen beskæftiger godt 300 medarbejdere og er med en omsætning på en omsætning på cirka 1,7 mia. kroner en Europas største leverandører af rustfrit stål.

Virksomheden er grundlagt i Tyskland i 1947 og åbnede sine danske aktiviteter i i 1969.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094