23948sdkhjf

Minister: Dialogforum er bredt sammensat

Men flere interessenter vil blive kaldt ind til at deltage i rundbordssamtaler, forsikrer Troels Lund Poulsen efter kritik fra byggeriet, der føler sig forbigået
Regeringens nedsatte Dialogforum for samfundsansvar og vækst skal afholde en række rundbordssamtaler, hvor et bredt felt af interesser kommer i spil.

Det forsikrer erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen (V), der dermed svarer på den kritik, der i fredagens udgave af Licitationen - Byggeriets Dagblad blev rejst af blandt andet Dansk Byggecentre.

Her undrede adm. direktør Palle Thomsen sig over, , at der blandt Dialogforums 14 medlemmer ikke er en eneste fra byggebranchen. Særligt i betragtning af, at byggeriet står i forreste linje til at få eksempelvis udlændinge ind på det danske arbejdsmarked.

Kompetencer i spil

Men det betyder ifølge Troels Lund Poulsen ikke, at byggeriet ikke vil blive hørt.

”Vi har brug for dialog og samarbejde om, hvordan viden og kompetencer kan omsættes i praksis for at få samfundsansvar og vækst til at gå hånd i hånd. Jeg anerkender, at der er mange aktører på området, der - som bygge- og anlægsbranchen - gør en aktiv forskel. Det ser jeg som en styrke. Derfor har Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst også fået til opgave at afholde en række rundbordssamtaler, der kan bringe andre aktører og kompetencer i spil. Formålet med rundbordssamtalerne er at samle et bredere felt af interessenter og praktikere med relevant viden og erfaring i forhold til konkret udvalgte temaer og problemstillinger. Rundbordssamtalerne gør det således muligt at inddrage udvalgte interessenter efter relevans,” siger Troels Lund Poulsen.

Ministeren understreger dog, at han mener, at Dialogforum er bredt sammensat.

”Jeg har i forbindelse med etableringen af Dialogforum for Samfundsansvar og Vækst lagt vægt på at sikre både bredde i sammensætningen af medlemmer, og at Dialogforum er funktionsdygtigt. Der er således udpeget 14 medlemmer, der repræsenterer et bredt felt af virksomheder og kompetencer på området for samfundsansvar og socialøkonomiske virksomheder”, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.269