23948sdkhjf

Frygt for mindre effektivitet i Arbejdsskadestyrelse

Flere ansatte i Arbejdsskadestyrelsen skal flytte og det kan gå ud over sagsbehandlingstiden, vurderer BAT-Kartellet
Regeringen vil flytte lidt flere statslige arbejdspladser til provinsen, end først meldt ud.

I oktober, da regeringen først fremlagde udflytningsstrategien skulle 3.898 arbejdspladser flyttes ud af hovedstaden - nu er tallet kommet op på 3.981.

Det skyldes blandt andet, at der skal flyttes flere medarbejdere i Arbejdsskadestyrelsen.

Styrelsen har i flere omgange været genstand for hård kritik for de lange sagsbehandlingstider og derfor frygter sekretariatsleder i BAT-Kartellet, Gunde Odgaard at udflytningen vil gå ud over styrelsens effektivitet og produktivitet.

”Når mange medarbejdere vælger ikke at flytte med ud af København, så kan det på den korte bane kan det betyde, at styrelsen bliver mindre effektiv. det kan dog godt udligne sig på den lange bane”, siger han.

Lang ventetid

Gunde Odgaard mener derfor, at selv om dele af Arbejdsskadestyrelsen fremover vil rykke sammen med ATP, så bør fokus være på sagsbehandlingstiden.

”Arbejdsskadestyrelsens sagsbehandlingstid er på to år og tre måneder. Det er sindssygt lang tid at vente. Samtidig kan det være en psykisk belastning. Derfor handler det for os om, at sagsbehandlingstiden skal ned - om det sker i København eller Sdr. Omme er for os lige meget”, siger han.

Læs også: " Udflytningen af statslige arbejdspladser stiger i pris ".
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125