23948sdkhjf

Aalborg-firma leverer boliger til ny programserie på TV2

I 10 programmer på TV2 skal deltagere indrette fire af 2E Bolig Projektsalgs boliger på tidligere kaserne i Farum
I efteråret 2013 blev programserien ”Nybyggerne” en af de mest sete på TV2 med 850.000 seere til live-finaleprogrammet.

I løbet af de næste uger og måneder bliver scenen – eller rettere de fire scener - igen sat, når en ny omgang af serien igen ruller over skærmen.

Denne gang fra Kasernegrunden i Farum, hvor Aalborg-firmaet 2E nybyggede boliger fra i morgen lægger rum til en ny omgang ”Nybyggerne” på TV2.

Produktionsselskabet Metronomes optagelser med fire udvalgte kreative par skal henover perioden og de første ni programmer frem til finalen overbevise først dommerne og til sidst seerne om, hvilke af parrene, der er mest kreativ og bedste håndværkere ud i boligindretning for små midler.

Gevinsten er som sidste gang det hus inklusiv grund, som vinderne til den tid har færdigindrettet rum for rum, udsendelse for udsendelse - til en værdi af mere end tre mio. kroner.

De fire udvalgte råhuse i Farum er i et plan og hver for sig på 128 kvm men altså uden nogen form for indretning, så parrene selv skal lave alt - gulvbelægning, køkkener, badeværelser og møblering.

Seerne er dommere

2E Bolig har stillet alle fire huse til rådighed i optageperioden og frem til sæsonfinalen, der sendes live onsdag den 30. marts – ligesom Aalborg-firmaets eksperter blandt andet yder byggeteknisk rådgivning til konkurrencedeltagerne undervejs. Det er i sidste ende seerne, der kårer vinderne endeligt efter en sms-afstemning på finaleaftenen.

”Indenfor de seneste år har vi udvidet virksomheden med et salgskontor på Kongevejen i Virum og derfra opstartet mange boligprojekter i netop Storkøbenhavn og Nordsjælland, hvor vi også mærker stor interesse men knap så meget kendskab til 2E Bolig. Denne tv-eksponering vil forhåbentligt være med til at bevidstgøre endnu flere om vores projekter og bolighandelskoncept”, siger 2E Boligs direktør, Jesper Skovsgaard, i en pressemeddelelse.

Skal sælge kasernegrund

Også i Furesø Kommune er borgmester Ole Bondo Christensen (S) glad for programplaceringen i Farum,

”Den tidligere Farum Kaserne er nu et attraktivt boligområde med masser af rekreative muligheder, tæt på både naturen og bylivet. De senere år er der kommet rigtig godt gang i boligbyggeriet på kaserneområdet. Med TV-udsendelsen, ”Nybyggerne” bliver det tydeligt for seere i hele landet, hvad området har at byde på blandt andet i form af de forskellige kvalitetsboliger, som 2E Bolig er i fuld gang med at opføre i området” siger borgmester Ole Bondo Christensen.

2E Bolig har i alt færdiggjort eller igangsat fire forskellige spændende boligbyggerier i området – herunder det genoplivede prestigefyldte Kim Utzon-projekt, kaldet Bel Air CPH, 36 boliger, som bliver nærmeste nabo til eksklusive Scandinavian Golf Resort.

brahe
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156