23948sdkhjf

Nyt om navne

I dag nyheder fra Wacker Neuson, Purus og Rambøll
Wacker Neuson

Entreprenørmaskinvirksomheden Wacker Neuson A/S har ansat nye medarbejdere.

Jens Hannesbo Petersen, 44 år, som ny servicemontør i Sydjylland. Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker og kommer senest fra et job som servicemontør hos Kiesel Scandinavia A/S, hvor han har kørt i hele landet. Jens Hannesbo Petersen har tidligere gennem 15 år drevet selvstændigt smede- og maskinværksted i Mølby ved Sommersted i Sønderjylland. Det er også her, han i fremtiden vil have sit udgangspunkt.

Lars Iversen, 47 år, er ny servicemontør for Wacker Neuson gravemaskiner og dumpere i Nordjylland. Han har de seneste 10 år været ansat hos Wacker ligeledes som servicemontør, men får nu også ansvaret for service på de oprindelige Neuson-produkter. Lars Iversen har tidligere været ansat i udlejningsbranchen og der arbejdet med gravemaskiner. Han kører ud fra sit hjem i Aarhus og dækker området fra Horsens til Skagen som montør for de oprindelige Wacker-produkter som pladevibratorer, stampere og betonmateriel samt oprindelige Neuson-produkter som gravemaskiner og dumpere.

Purus

Birger Christensen, adm. direktør, kan mandag fejre sit 25-års jubilæum hos Purus, der producerer og markedsfører afløbskomponenter og sanitetsprodukter i rustfrit stål. Samme dag kan Birger Christensen fejre 30-års jubilæum i VVS- og VA-branchen. Han startede hos Brdr. Dahl efter afsluttet civiløkonomuddannelse i 1986, men forlod en kort overgang branchen til fordel for ansættelser i dagligvarekoncernen Dagrofa og servicekoncernen ISS. I 1991 var han tilbage i branchen i form af en ansættelse i det daværende Jan Olsson Aktieselskab, som i 1997 blev købt af den svenske Purus-koncern. På det tidspunkt havde Birger Christensen allerede overtaget titlen som adm. direktør i selskabet efter sin far, som døde i en tidlig alder.

Rambøll

Thomas Schleidt, 43 år, er tiltrådt som afdelingsleder for brandsikkerhed i rådgivningskoncernen Rambølls byggeridivision. Her skal han lede et team af ti brandingeniører og sikre, at Rambølls markedsposition inden for området udbygges. Thomas Schleidt er akademiingeniør fra DTU og har en masteruddannelse i brandsikkerhed. Han har omfattende erfaring med brandsikring af byggerier omfattet af bygge- og beredskabslovgivningen i Danmark. Desuden Thomas Schleidt arbejdet med brandsikring på en række større internationale projekter, heriblandt Muscat International Airport i sultandømmet Oman og Oman Botanic Garden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109