23948sdkhjf

Landinspektør udvider med afdeling i København

Mølbak Landinspektører A/S samler sine københavnske aktiviteter på Østerbro
Et 600 kvm stort lejemål på Østerbro i København bliver samlingspunktet for de storkøbenhavnske aktiviteter hos Mølbak Landinspektører A/S, der for første gang etablerer en afdeling i København.

Landinspektørfirmaet har afdelinger i Greve, Køge, Næstved og Roskilde, men efter Mølbak Landinspektører sidste år fusionerede med Landinspektørerne på Vesterbrogade 35 i København, har det nu været naturligt at samle medarbejderne herfra og Mølbaks hidtidige kontor i Hellerup i de nye lokaler på Østerbro, hvor i første omgang 20 medarbejdere får sin daglige gang.

Central placering

Mølbak Landinspektører har de seneste to år præsteret vækst på både top- og bundlinje samt i medarbejderantal, der næsten er fordoblet, hvilket blandt andet fusionen har bidraget til, og som nødvenddigør den nye afdeling.

”Vi får en central placering i forhold til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Den nye afdeling betyder samtidig, at vi har kunnet samle og styrke vores aktiviteter. Det gælder ikke kun de traditionelle landsinspektørydelser, men også i forhold til vores funktion som ledende landsinspektør for banesager i Danmark og opgaver i forbindelse med en række større byudviklingsprojekter”, siger landinspektørfirmaets adm. direktør, Jens Mølbak, i en pressemeddelelse.

Udbygning af jernbane

Som såkaldt ledende landinspektør for banesager løser Mølbak Landinspektører en lang række opgaver i forbindelse med modernisering og udbygningen af jernbanerne i hele landet.

Desuden er virksomheden med til at udvikle letbanerne i Odense og Aarhus. Det samme gælder den kommende Letbane Ring 3 i Storkøbenhavn, hvor Mølbak Landinspektører har ansvaret for teknisk opmåling.

Derudover er den nye afdeling i København også engageret i en række større udviklings- og byggeprojekter i Carlsberg Byen og i Nordhavnen samt Amager Bakke-projektet.

Ny teknisk direktør

Samtidig med den nye afdeling har virksomheden styrket den daglige ledelse med udnævnelsen af landinspektør Jesper Bach Stisen som ny teknisk direktør.

Han indgår samtidig i direktionen sammen med adm. direktør Jens Mølbak og projektdirektør Lars Gjøg Petersen.

Mølbak Landinspektører, der har godt 50 ansatte, har endnu ikke offentliggjort regnskab for 2014/2015, men seneste regnskab viste en fremgang i bruttofortjenesten på godt 1,8 mio. kroner til 13,9 mio. kroner og et resultat før skat, der steg fra 772.000 kroner til 1,8 mio. kroner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.33